Angyali üzenet Augusztusra: Gyönyörű, változatos időszakok a szerelmi életedben

2019. augusztus havi angyal üzenet

1. A jelenünk, ami éppen most történik.
Vezetés. Ideje felvállalnod vezetői voltodat és erődet, hogy szeretettel terelgess másokat. Hatalmadat szeretettel és a magasabb rendű cél érdekében használd! Ne kételkedj önmagadban, az erősségeidre összpontosíts, a sok megtanult leckére, és hogy mennyire jó érzés az isteni útmutatás követőjének élő példája lenni. Gábriel segítségét kérheted ebben. Nevének jelentése: „Isten az én erősségem”. Nem számít, honnan jöttünk, Isten ereje mindig átáramlik rajtunk.
Mutass példát a saját életeddel! Amikor citrint vagy rezet viselünk magunkon, könnyedén összekapcsolódhatunk Gábriel energiájával.

2. Ami nincs jelen, vagy eddig nem engedtük be az életünkbe, az új szerelem.
Új fejezet kezdődhet az szerelmi életedben, vagy egy új partnerre találsz, vagy egy régi kapcsolatod lobban lángra újra. Nyisd meg a szívedet, hadd töltse el az isteni szerelem. Légy kész elfogadni jelenlegi kapcsolataid megváltozását, és ne tapadj annyira a kapcsolatokról alkotott eszmédhez. A gyönyörű változások időszaka jött el a szerelmi életedbe, neked csak az a dolgod, hogy bízz Istenben és őrangyalaidban, akik a legjobbat akarják. A változásokat csakis akkor éled meg fájdalomként, ha ragaszkodsz a felfogásodhoz vagy a szokásaidhoz. Ha engeded, hogy szeretet járjon át, szerelmi életed maradványai egyszer csak lefoszlanak rólad. Az általuk hagyott űr egykettőre feltöltődik szívderítő újdonsággal. Az aktuális kapcsolatnak talán vége szakad, vagy talán átalakulva újra lángra kap. Esetleg új partner lép az életedbe, mindkettőtöket boldoggá téve.

3. Amire érdemes figyelni, az Igaz szerelem
Ez a kapcsolat isteni természetű. Ez az ember őszintén szeret téged, és mindketten képesek vagyok legyőzni a felmerülő problémákat. Különösen ez a helyzet akkor, ha ki tudjátok fejezni az érzéseiteket olyan minőségeken keresztül, mint az egymás iránti kedvesség, könyörületesség és előzékenység. Az őszinte beszélgetések az igaz szerelem kifejezései lesznek még akkor is, ha kellemetlen témák megtárgyalása a cél. Őrizd meg hitedet, hogy a sors egy csodálatos kapcsolatot szán neked, és ne alkudj meg egy nem megfelelő partnerrel. Az a legfontosabb, hogy bánj jól magaddal, vagyis gondoskodj magadról tökéletesen, mert az igaz szerelem alapja két olyan ember, akik megbecsülik önmagukat.

4. Ami várható, a Végtelen bőség.
Minél inkább képes vagy elengedni az aggodalmaskodást és bízni az Univerzum végtelen bőségében, annál hamarabb eljön hozzád. Az ima és a pozitív megerősítések javítanak a helyzeten. No meg a tettek. 🙂 A bőség egészen váratlan módokon érkezhet az életedbe, így engedd meg, hogy az történjen, ami a legjobb számodra.

5. A kvintesszencia a Tűzherceg. Szövetségesként láthatatlanul munkálkodik a háttérben, optimizmussal ajándékoz meg Téged. A helyes irányba terel és öntudatos és magabiztos tettekre sarkall, hogy célba juss. Csodákat is tesz, megláthatod, hogy a dolgok varázslatos módon alakulnak. Légy bizakodó!
Kihívóként arra figyelmeztet, hogy ne légy agresszív és kerüld is az ilyen helyzeteket. A kiégés veszélyére is figyelmeztet, ha munkamániás vagy, vagy megszállottan kergetsz egy célt. Ha félsz a változástól, akkor is tedd meg, mert elveszítheted az irányt.

A lapokat Doreen Virtue/ Arkangyalok, Szerelem angyalai, Gyógyító angyalok, Életcélok és Colette Baron-Reid/A rejtett birodalmak bölcsessége kártyáiból választottam.Forrás Andi – Tarot