Gyógyító Angyali üzenet telihold estéjére: Ne várj, ne halogass, egyszer élsz

Elmúlik lassan a nyár, otthon ülsz, és azon gondolkozol, mit csinálnál legszívesebben? És miért nem csinálod?

Találkoztál egy régi barátoddal, akit évek óta nem láttál, mégis olyan,mintha egy percre sem váltatok volna el? Milyen gyönyörű felismerés, hogy van valaki, aki 30 éve őriz az emlékeiben és ugyanolyan fontos vagy neki, mint ő neked. Megmondtad már neki? Mire vársz?

Nézed a dédszüleid száz évvel ezelőtti megkopott barnás fényképeit, ahol a jövőbe vetett reményteli tekintettel néznek a kamerába, amikor ők még nem tudják mi vár rájuk az életben, számodra pedig már történelem…láttad ráncos kezüket, fáradt arcukat, elmúlásukat…

A szerelmed ölelő karjaiban épp arra gondolsz, bárcsak ez a pillanat sose múlna el, érzed bőre meleg puhaságát, hallgatod szívdobbanásait, eszedbe jut milyen csodás vacsit főzött neked vagy éppen legféltettebb titkait mesélte el neked… észrevetted, hogy micsoda kivételes helyzet ez?

Ha látsz valami csodálatosat a másikban, mondd ki!

Ha szeretsz valakit, mondd meg neki. Mondd ki, ott és akkor, hangosan! Különben a pillanat örökre elmúlik…

Ne várj, ne halogass, egyszer élsz. Érezd az érzelmeidet, ne takargasd. Sírj, ha sírnod kell, nevess szívből, ha vidám vagy, csak engedd ki, hadd áramoljon! Boruljon be az ég vagy ragyogjon a nap, éld át szívből minden ajándékát, engedd meg magadnak, hogy élsz, engedd meg magadnak, hogy az légy, aki vagy.

Ne várj a tökéletes pillanatra, te tedd tökéletessé!

Áldás a lépteiden! <3 Ősanya (forrás)