Heti Tarot üzenet (Augusztus 12-18.): Ép testben ép lélek

Heti Tarot üzenet (Augusztus 12-18.): Ép testben ép lélek

Heti tarot
2019. augusztus 12-18.

Az erő már velünk van, az biztos, mert a közelmúlt lapja a Botok Kilences, Erő. 🙂
Ezt a lapot fogom megosztani, mert egyrészt nagyon szeretem, másrészt eléggé szemléletes. A Nap (a férfi, a kiáradó) összeköttetésben van a Holddal (a nő, a befogadó) minőséggel, így már képesek megtalálni az utat egymáshoz és már nem erővel akarják legyőzni egymást. Magukat győzték le jó esetben.
Utal az üzenet arra is, hogy amint napvilágra kerülnek a tudatalattiban lévő dolgok, úgy gyógyulni tudnak és átminősülni. Ezáltal tehetünk szert egy olyan eddig nem tapasztalt belső erőre, amely csodákat hoz el az életünkbe.
A Csillag lap már egy magasabb szint, ez már az isteni erő megnyilvánulása. Ez a lehetőségek, az ajándékok, az áldásos dolgok érkezése az életünkbe, ötletek, sugallatok, égi üzenetek formájában is akár.
Ezért is jó, ha tiszta és fényes minőségben tartjuk magunkat, mert akkor Te magad is lehetsz egy ilyen csatorna és nincsen szükséged arra, hogy másokat kérdezgess önmagadról és minden másról.

A hetünk egyik fő motívuma lesz az egész-ség, azaz testben, lélekben és szellemben is egyaránt gyógyulni és kiteljesedni. A gyógyulás minden formája támogatott is sikeres lehet, amennyiben teszel érte magad is.
De javulhat a helyzet más életterületeken is, anyagiakban és sikerek várhatóak egyéb földi dolgainkban is. Lássuk be a teremtésünk ebben is remekül megnyilvánul. Hogyan és miként éled meg a földi életet? Bőségben vagy épp ellenkezőleg? Ezen érdemes elgondolkodni. A belső gazdagságunk mindig kifelé is megnyilvánul, ez egy oda-vissza ható kölcsönhatás. Hálás vagy az életedért, azért amid van, a kapcsolataidért, azokért, akik szeretnek és megbecsülnek? (Korongok Ásza)

A napokban majd érdemes foglalkoznia mindenkinek azzal, hogy azt a munkát végzi-e, amely örömet ad számára.
Mi az, ami hívja. A munka és a hívatás kérdése egészen biztosan napirendre kerül mindenki életében, amikor itt az ideje. Például majd most. Érdemes ebben is a szívünkre hallgatni, hiszen ez az a terület, amelyben a legtöbb időt töltjük és azt nem mindegy, milyen minőségben tesszük. Ritka, amikor a kettő egybeesik valakinél, inkább az a tapasztalat, hogy van egy felvezető szakasz, amelyet munkával töltünk. Amely egyszer csak már nem okoz annyi örömet, akár kellemetlen és monoton lesz. Aztán ha elkezdjük csinálni azt, ami a hivatásunk, abban meg kiteljesedünk, egyre több örömöt tudunk behozni a mindennapjainkba általa. (Korongok Hármas, Munka)
A Szeretők lapunk megint jelen van a hetünkben, azaz a szívbéli választások, az isteni minőség üzenete. Nos, ezt nem adják könnyen az égiek, keményen meg kell ismerkednünk hozzá a valódi önmagunkkal. Ebben a minőségben már nem lehet jelen a féltékenység, a különféle függőségek, az elvárások. Itt már két független, magában is teljes és egyensúlyban lévő, önszeretetben létező nő és férfi van. A Nő a Hold, a Férfi a Nap. 🙂
A Császárnő lapja a női minőség gyógyulását mutatja, most ennek van ideje és épp ezért is tud már bekapcsolódni a valódi és feltétel nélküli szeretet és szerelem minősége sokak életébe és nem félnek a társak a szívük szerint dönteni.
A hetünk véglapja a Korongok Tízes, Gazdagság, mely utal egy gyümölcsöző és bőséges időszakra, mind a kapcsolatainkban, mind a kommunikációban, mely sokkal tartalmasabb és egymást gazdagítóbb lehet, mint eddig.
Gyarapodást, bőséget hozhat az anyagiak terén is.

“Az öröm, a boldogság és a bőség mind a szabadság ajándékai.”
(Sara Crowe)

Tartalmas és örömöket adó napokat kívánok sok szeretettel, Vizdák Andi

Szeretnél személyre szabott jóslásokat kapni ingyen?
A gombra kattintva feliratkozhatsz
Comments are closed.
X