Segítői üzenetek (Augusztus 12-19): Ne keseredj el, valami sokkal jobb vár Rád.

Csendesedj el, vegyél néhány mély lélegzetet, és kérd az angyalaid segítségét. Gondolj a téged foglalkoztató kérdésre vagy arra, hogy szeretnél heti útmutatást kapni. Az angyalaid segítségével válaszd ki a hozzád szóló lapot (balról jobbra 1,2,3), majd hozzászólásban írd meg a döntésed.

Megérkeztek a telihold hetére szóló segítő üzenetek. Fogadd őket a szívedbe, és élj az útmutatás szerint.

1. Az első kártyalap üzenete szerint, ha kihívásba ütközöl, akkor ne keseredj el, mert az csak annak a jele, hogy valami sokkal jobb is vár rád. Legyél hajlandó legalább egy keveset változtatni az útirányon, hiszen az égiek sokszor jobban látják, hogy mire is van szükséged. Ebben a mostani időben még erősebben kerüld a negatív energiát.

2. A második kártyalap üzenete szerint most nagyon fontos, hogy gyakorold a megbocsátást. Ha benne maradsz a neheztelés nehéz energiájában, akkor akármennyire is szeretnéd megvalósítani a célodat, az egyre távolabb fog kerülni tőled. Nézd át az életedet, és vizsgáld meg, hogy kinek érdemes felajánlanod a megbocsátást, leginkább a saját érdekedben.

3. A harmadik kártyalap üzenete szerint egy nehéz helyzet a végéhez érkezik, és végre megkönnyebbülhetsz. Most még nem látod át ezt a könnyebbséget, de hamarosan már számodra is megmutatkozik. Fontos, hogy tartsd a pozitív gondolkodást, és ne add fel. A csodák világa