Válassz az erdei törpék közül, és kiderül mit tartogat még a nyár?

Válassz az erdei törpék közül, és kiderül mit tartogat még a nyár?

Válassz a törpék közül, akik elhozzák számodra az erdők erejét és bölcsességét, gondolj arra amire választ szeretnél kapni. Ami megoldást követel, esetleg régi, elhúzód feladatod.

HA a kék színűt választottad:

‘Csalódni csak akkor tudsz, ha elvárásaid vannak. Amikor elképzeled, hogy mi, hogy történjen, akkor garantált a csalódás. Még akkor is, ha örömet okoz az esemény… ha az nem pontosan úgy alakul (amire egyébként nagyon kicsi az esély), ahogy te szeretnéd, akkor az örömödbe is kerül egy kis tüske.
Álmodozol róla, milyen lesz a pároddal találkozni, aztán az élet közbeszól, átírja a történetet. És bár lehet, hogy ott van veled, de sietnie kell tovább, vagy éppen el sem tud jönni, akkor te csalódott leszel. A csalódások alapja az elvárás. Csalódni soha nem tudsz a másikban, csak saját magadban. Abban a képben, amit magadban felépítettél.
A csalódás ellen egyetlen „gyógyszer” van, a sponteanitás. Vágyd meg, amit szeretnél, de a formát bízd az égiekre. Így garantált lesz az örömöd, mert amit kapsz, annak örülni fogsz. Ha csalódsz, kevésnek gondolod az érkezett ajándékot, akkor már volt benned egy elvárás a másik felé.
Az, hogy hogyan, mikor, milyen módon…? .. azt bízd a Teremtésre. Te a „mit”-et próbáld meg körülírni. De ezt se vésd kőbe. Mert lehet, hogy nem álmaid állását kapod meg, ami a fejedben lenne, de a fejedben forgó kép miatt nem veszed észre, hogy sok szempontból jobbat kaptál, mint amit vártál. Mert a Teremtés azt adja neked, ami az aktuális állapotodhoz a legjobb. Ha még „kevés” vagy egy nagyobb falathoz, akkor kevesebbet kapsz.. ezzel védenek a bukástól, és adnak lehetőséget a fejlődésre.
Ha többet kapsz, mint amit vártál, akkor azt mutatják meg neked, hogy megvannak a képességek benned egy ilyen állás betöltésére, amire te lehet, hogy még rá sem jöttél. Így kihívás elé állítanak ugyan, hogy helyt állj, de tudd, nem kaptad volna meg, ha nem állnál készen rá.
Szóval a feladat nem könnyű, de próbálj meg elvárások nélkül élni. Ha vannak, bocsásd meg magadnak, és engedd el. Ha nincs elvárásod, akkor minden, ami ér, ajándék lesz az életedben, és megszabadulsz a csalódás keserűségétől. Mondj hálát azért, amit kapsz, bármilyen kicsinek tűnjön is. Hisz kaptál! Már többed van, mint pár perccel ezelőtt.’

HA a zöld színűt választottad:

Nézz fel a csillagokra, és kívánj valamit! 🙏❤😇 🙏

Kívánj valamit, és várd a legjobbakat! 🙏❤😇🙌💥💎 🙏

Íme, a boldog élet titka: várj a legjobb végkifejletre. Hiszen az élet azt adja, amit várunk tőle. Aki fél a jövőtől, annak talán a félelmei válnak valóra. Okosabb ezért derűlátóan nézni előre. Keress ki magadnak egy csillagot az égbolton, és kívánj valamit. Higgy abban, hogy a kívánságod valóra válik (noha talán másként, akár jobban is, mint vártad). Hited az a varázsvessző, ami hozzásegít kívánságod teljesüléséhez. Minél mélyebben hiszel, annál inkább.
Kérd Isten, az angyalokat és az egyszarvúakat, hogy segítsenek hinni. Ők azok, akik kigyógyíthatnak félelmeidből és a múlt sérüléseiből, hogy szívedet szeretet és boldogság töltse el. Ne félj a csalódástól és attól, hogy a kívánságoddal hoppon maradsz. Ez az aggodalom a szerencsés végkifejlet útjában állhat!
Kívánj tehát valamit, és higgy abban, hogy megvalósul. Kérd azt, ami a szíved vágya – meglásd, beteljesül a lehető legjobb módon és a tökéletes időpontban. Hogy ez hogyan köszönt be majd, nem szükséges tudnod… elegendő a puszta kívánság. Belső hangod úgyis megmondja, milyen lépéseket kell tenned. Ez a hang mindig pozitív szavak és érzések formájában jelentkezik. Hallgass rá, mert így segíthetsz a legjobban önmagadon és másokon.

Élvezd, hogy kívánsz valamit és teljesül a kívánságod!

HA a piros ruhás törpét választottad:

Maradj derűlátó

a szerelmi életeddel kapcsolatban! 🙏❤😇🙌💥💎 🙏

A pozitív gondolkodás és a hit szerelmet hoz számodra.

A szerelem angyalai azért küldik neked ezt a lapot, hogy emlékeztessenek: komoly befolyással bírsz szerelmi életed minőségére. Ha az utóbbi időben panaszkodtál vagy aggodalmaskodtál, akkor az angyalok azt az útmutatást küldik neked, hogy válts optimistább nézőpontra. Ha a romantikus reményeid többszörösen is meghiúsultak, még akkor is van rá okod, hogy megőrizd a hitet, miszerint az igaz szerelem a tiéd lehet… ha hiszel benne!
Még ma tegyél lépéseket annak érdekében, hogy pozitív módon megjelenítsd azt a szerelmi életet, amelyre vágysz. Akár egyedülálló vagy, akár kapcsolatban élsz, kezdd azzal, hogy vizualizálod, amint szerelmi boldogságban és elégedettségben élsz. Lásd magad előtt és képzeld el, hogy egy csodálatos partnerrel vagy együtt, aki megtestesíti a számodra fontos tulajdonságokat. Képzeld el, hogy ő is nagyra becsül és szeret téged.
Listákat írhatsz és naplót vezethetsz az érzéseidről, reményeidről, vágyaidról és szándékaidról. Emellett készíthetsz egy “álomtablót” is, egy kartonra felragasztva a szerelmi életed céljaival kapcsolatos képeket és szavakat, mondatokat. Minden nap pozitív szándékkal nézz erre az álomtablóra, és kövess minden belső útmutatást, amely arról szól, hogy az álmaiddal kapcsolatban cselekedj.
Pozitív szemléleted fizikailag és energetikailag is vonzóbbá tesz, ami határozottan segíteni fogja önbizalmadat és ezen keresztül a másokhoz fűződő kapcsolatodat is.

Szeretnél személyre szabott jóslásokat kapni ingyen?
A gombra kattintva feliratkozhatsz
Comments are closed.
X