Gyógyító öröm telihold estéjére: NE ragaszkodj semmihez sem

Gyógyító öröm telihold estéjére: NE ragaszkodj semmihez sem

Ne ragaszkodj túlságosan semmihez sem.

Ha mégis ezt teszed, a dolgok és személyek kicsúsznak a kezeid közül és természetüknél fogva, saját útjukat kezdik járni. Ez nem baj, ez a helyes. Mindennek és mindenkinek megvan a maga útja. Egy embernek, egy állatnak, de még egy autónak is.
Nem azért születtél, hogy birtokolj, bár manapság sokan élnek ebben a tévhitben. Ugyanis ebben a világban minden egyes dolognak, – legyen az élő vagy élettelen – már megvan a maga sorsa.
Te csupán segíthetsz nekik azzá válni, ami felé sorsuk viszi őket. Lehetsz jó útitárs és lehetsz nyűg is, rajtad áll melyiket választod.
Az igazi szeretet nem az, mikor igába hajtasz egy lelket, mondván: „csak jót akarok neki!”….- a szeretet szabaddá, nem pedig rabbá teszi a másikat.
Hagyj mindent a maga útján megtörténni. Mutasd ki a szeretetedet, de ezt ne keverd a birtoklással, mert ez utóbbi tönkreteheti az egész életedet és azok életét is, akik a sorsodban körülvesznek Téged.
Ne birtokolj, ne ragaszkodj….és ha így teszel, egy napon a Tiéd lesz minden, amiről csak álmodhattál…de nem a birtoklásból nyert erőszak által, hanem a lelked mélyéről fakadó, igaz szeretet erejével…

– Árvai Attila –

Szeretnél személyre szabott jóslásokat kapni ingyen?
A gombra kattintva feliratkozhatsz
Comments are closed.
X