Szeptember 14. szombat. Telihold- és lelki teljesség felé

Szeptember 14. szombat. Telihold- és lelki teljesség felé

2019. szeptember 14.: Telihold felé, lélek teljessége

Rendkívüli Telihold felé haladunk, nagyon mély megéléseket tapasztalhatunk, a lélek teljessége lesz nyitva, ráláthatunk, ráérezhetünk mik azok a dolgok amik még nincsenek harmóniában életünkben, hol érzünk feszültséget, hol nincs meg a teljesség.

A Telihold szombat hajnalban teljesedik ki, addig is percről percre erősödik hatása. Mivel ebben a Teliholdban Neptunusz és Mars is igen aktívan részt vesz, nagyon nagy az ereje, mert rávilágít arra, mennyire a földi vagy az isteni törvények szerint éled életed. Tegnap volt ugyanis a Nap-Neptunusz szembenállás és haladunk a Mars-Neptunusz szembenállás felé, ezáltal teljességében ráláthatunk mindenre amivel még dolgunk van, amitől félünk, amivel eddig nem mertünk szembenézni, de megkapjuk hozzá az erőt is hogy ezeket legyőzzük. Ugyanis csak így tudunk abszolút harmóniába kerülni önmagunkkal.

Tehát minden negativítás, feszültség most a legjobb barátod, mert megmutatja, hogy hol van még dolgod. De aki már ezen túl van, ezek a napok csodálatos békét hoznak, amikor minden a helyén van, áramlik. Akár így, akár úgy, ez a hét nagy tanító atéren, hogy állsz a belső harmóniával.

A szűznél a külső, a halaknál a belső rend a lényeg, vagyis a szűz jelében lévő házban jöhetnek azok a hétköznapi kihívások, feladatok, amik megértésével, megcselekvésével tudod háttérbe szorítani az egot, legyőzni a félelmeidet, ami elhozza a belső harmóniát. A halak jelében álló házban pedig megmutathatja az élet mik azok a dolgok amikkel együtt tudsz rezegni, vagy még vannak benned belső feszültségek és mit kell tenni ahhoz, hogy ezt legyőzd. A kettőnek együtt kell tudni működnie a teljes harmónia eléréséhez. Ez benne a varázslat. Arra érdemes odafigyelned a következő napokban hogy ebből még mi nincs meg, mert ez segít az első lépések megtételében.

Tóth Gabriella Csillagtenger

Szeretnél személyre szabott jóslásokat kapni ingyen?
A gombra kattintva feliratkozhatsz
Comments are closed.
X