SZEPTEMBERI TELIHOLD: ÖNLEGYŐZÉS

SZEPTEMBERI TELIHOLD: ÖNLEGYŐZÉS

Belső béke Teliholdja – 2019. szeptember 14.

Csodálatos Telihold közeledik újra, aki péntekről szombat hajnalra kerekedik ki teljességében, de péntek éjjel már szinte teljes mosolyával vigyorog ránk. Ennek a Teliholdnak most valóban kivételes ereje lesz, bár ez igazán igaz minden Teliholdra, hiszen ilyenkor a lélek teljesen nyitva áll és könnyebb a kapcsolódás a bennünk élő istenivel. Ez azonban most azért lesz más, és még erősebb, mert a Hold miközben szembe kerül a Nappal és kitárul, előtte táncot lejt Neptunusz nagyúrral, aki a bennünk élő abszolút belső harmónia, belső egység állapota. Vele töltekezvén érkezik meg a Hold szembe a Nappal, teljesedik ki és mindezt az égnek a legvarázslatosabb pontján, ami maga az Unio Mytica. Tehát ez a Telihold most megvillantja számunkra, mennyire van meg bennünk az Egy-s-ég.

De ez nemcsak megmutatkozik, el is indulunk felé egyidőben, hiszen miközben felvillan a Telihold, kialakul egy másik varázspálca (szembenállás) az égen azáltal, hogy a Mars kerül oppozícióba Neptunusszal. Tehát nemcsak kitárul lelkünk az abszolút belső béke felé, a Mars-Neptunusz kapcsolódással el is indulhatunk ezen az úton, mert a Mars kezdeti lendülete segíti megtenni az első lépést.

Mindez úgy is olvasható, hogy az Én (Nap) és a bennem lévő erők (Mars) akarnak megbékélni és a Teremtői létezés állapotába jutni (Hold/Neptunusz). Hogy mit is jelent ez? Hogy meg tudod élni a teljességet a polaritás világában. Ennél csodálatosabbat emberi megtestesülésben nehéz elképzelni.

Efelé haladunk, de ehhez le kell győzni önmagad belső mumusait. Erre is felhívja a figyelmedet ez a kapcsolódás. Vagyis figyeld magad, mik azok az életedben, ahol még nincs meg a harmónia, hol érzel feszültséget, mi az ami még nincs teljességében életedben, mitől félsz, mivel nem mertél eddig szembenézni. Ezeket megoldva, szívedben megértve tudsz harmóniába kerülni.

Tóth Gabriella Csillagtenger

Szeretnél személyre szabott jóslásokat kapni ingyen?
A gombra kattintva feliratkozhatsz
Comments are closed.
X