2020. március 23.: Belső-külső félelmek legyőzései!

Erőteljes energiák

2020. március 23-a hétfő erőteljes energiákkal köszöntött ránk. Hajnalban volt egzakt a Plútó-Mars és a Hold-Neptunusz együttállás. Az egyik az erők, a másik a lélek energiája, teljes szimbiózisa. Olyan, mintha ez így együttesen valóban azt mutatná hogyan törjünk ki saját korlátainkból, saját félelmeinkből. Mars a belső világból, Plútó a külső világ felé való kitörés, ami most egyszerre történik, nyitva van mindkét kapu, egy ugrással le tudjuk győzni mind belső és külső félelmeinket, amivel ugorhatunk egy nagyon nagyot a tudatosság felé. De mivel ők együtt az erők tánca, illetve a kitörő energiák együttese, ez a mai nap kiváló valami új elindítására is, amire régóta vágysz. De ne feledjük azt sem, hogy Mars és Plútó is Jupiterrel együtt haladnak, kapcsolódnak hozzá, aki a tudatváltásban segít bennünket. Tehát hogy könnyebben megtörténjen az év során végig ható energia, kevésbé legyen ütős a változás, a mai nap arra is kedvez, hogy elkezd máshogy látni a világot. A külsőre való figyelés helyett a belső értékekre, a belső vágyakra, a belső tudásodra. Keresd meg belső kincseidet, a belső bőséget, azt a tudást ami benned van, de esetleg még eddig nem merted kinyilatkoztatni, átadni a környezetednek. Csodálatos lény vagy, csodálatos tudással és képességekkel, amit csak te tudsz. Oszd meg másokkal. Kezdd el ma. És figyeld mit kapsz vissza a másiktól, akár egy mondat, egy ötlet formájában, ami aztán további kapukat nyit meg tebenned és ezzel egymást segítve fejlődünk, haladunk. Mars-Plútó együtt hatalmas bátorságot ad ehhez, próbáld ki.

A Hold-Neptunusz találkozó pedig a lélek teljességének tánca. Amikor a lélek mélye Neptunusz (mondhatjuk talán a szellemi éned, valódi éned) és az életet adó létenergia Hold (aki által ebben a fizikai világban tapasztalsz) találkozik. Ebben a pillanatban benne van éned teljessége. Mivel ez hajnalban, még az álmok világában állt fel, érdemes visszagondolnod volt-e álmod, voltak-e megjelenések számodra, mert azokban életedre vonatkozóan jöhettek üzenetek, iránymutatás a Felettes Énedtől.

Erőteljes energiákkal indul a hét, egy olyan hét amikor az a dolgunk hogy otthon maradjunk, pihenjünk, ami lehetőséget ad a befelé fordulásra. Valóban mindent megkapunk, hogy önmagunkra találjunk, felfedjük belső erőinket, csupán rajtunk múlik mennyire tudunk élni vele.

Eljött az ideje annak, hogy a külvilági csecsebecsék kergetése helyett saját belső bőségünket fedezzük fel. Használjuk ki, nemsokára megjön ennek a kézzel fogható eredménye. Én úgy gondolom, ha ebben a sűrű rezgésű világban is rá tudunk találni a bennünk élő istenire, akkora lépést teszünk az önfejlődés útján, hogy szülessünk következő testetöltésünkben bárhová, legyen ez a sűrű anyag, vagy akár valami könnyebb energia, sokkal könnyebben fogunk boldogulni.

Lehet úgy érzed, hogy a változás amiben vagyunk félelmetes, mert nem tudod mit hoz a holnap, de ha ki tudod nyitni a szemed, és meglátod a dolgok mögött rejlő üzeneteket, rájössz, hogy nem is olyan nehéz ez. Tóth Gabriella Csillagtenger

X