Angyali hangok üzenetei újhold előtt: Lelki társ

Mint mindenkinek, neked is sok lelki társad van: olyan létezők, akikkel valamiféle titokzatos lelki kapcsolatban és életútban osztozol.

A lelki társak azzal a céllal testesülnek meg, hogy a kölcsönös spirituális és személyes fejlődés érdekében találkozzanak egymással.

Amint sejtetted, az illető, akiről érdeklődtél, az egyik lelki társad. Az első találkozásotok alkalmával átélt ismerős-érzés a lelki társak közötti köteléket jelzi.
Ezt a lapot időnként azok az emberek kapják, akik a következő kérdést teszik fel: “Mikor találkozom a lelki társammal?”A kártya megerősíti, hogy ez meg fog történni. Sokszor olyan embert jelent, akit már ismersz.

Megerősítés: Fény és szeretet

Isten tiszta fényének és szeretetének közvetítője vagy. Ezt a gyógyító energiát imáiddal, vizualizációiddal és pozitív szándékaiddal hozod át. Lehorgonyzod az isteni fényt és szeretetet a földön, ami biztosítja, hogy a bolygó biztonságos, stabil és védett legyen. Kérlek, ezután is dolgozz ilyen jól, mivel munkád nélkülözhetetlen és értékes.
Ezt a célt másként is közvetítheted. Például természetes spirituális adottságaid csodálatosan sikeres gyógyítóvá tehetnek. Akár energiával dolgozol, akár tanácsadást végzel, vagy más formában folytatsz fizikai kezelést vagy pszichoterápiát, mindig jusson eszedbe, hogy áthozd az isteni gyógyító erőt. Nem kell kiürítened a saját energiakészletedet, mivel aki az isteni forrásból merít, annak könnyedén elérhető egy korlátlan készlet.

Ez a lap azt is jelzi, hogy képes vagy meggyógyítani a jelenlegi helyzetedet azzal, hogy fényt és szeretetet árasztasz a szituációra és az összes érintett személyre.

Csak pozitív és szeretetteljes gondolatokat és érzéseket tarts meg, és figyeld, amint az áldások gyönyörű és meglepő módon megsokszorozódnak.

X