Angyali üzenet keddre: Megérdemled az Égiek segítségét! + 1 ajándék gondolat

Angyali üzenetek keddre

Fiona

Az angyalok segítségét kérted, tehát fogadd nyitott szívvel az isteni útmutatást és segítséget. Megérdemled az égiek segítségét!

🙏😇🤗 😇🌞🌞🙏🍀

Boldog vagyok, hogy Istenhez és az angyalokhoz fordultál segítségért. Azért jöttem, hogy segítsek neked elfogadni a segítségünket. Néha figyelem, ahogy olyan dolgokkal küszködsz, amelyeket a segítségemmel könnyen megoldhatnál, ha megkérnél, hogy segítsek. Csak egy jelre várok – legyen az ima, vagy akár a segítségkérés gondolata -, hogy segíthessek neked.
Most végre a segítségemet kérted, és nagyon boldog vagyok, hogy segíthetek neked. Csak annyit kérek: engedd, hogy segítsek, mert eddig ebben megakadályoztál. Azt hitted, hogy nem érdemled meg a segítségemet, vagy egyszerűen csak féltél a változásoktól. Ne feledd, hogy én azért jöttem, hogy könnyítsek a lelkeden, ezért bízd magad rám, kérlek.
Figyelj oda a gondolataidon, érzéseiden és álmaidon keresztül érkező határozott és ismétlődő jelzésekre. ezek Isten üzenetei, amelyeket én közvetítek számodra. Soha nem hagyunk cserben. Az égiek minden támogatását élvezed, csak kövesd az isteni útmutatást.

😇🌞🌞🙏🍀 👐🙏😇🙌💥💎

Csak higgyj és Bizz: Minden jóra fordul!!! 🙏💖

Áldás rá 💟

+1 ajándék gondolat

Senki ne állítsa fel magának azt az illúziót, hogy sok eltékozolt év, akár évtized mozdulatlanságát és saját tehetetlenségét, rossz döntéseit bárki is hirtelen orvosolja, megjavítja és átváltoztatja tündérmesévé.
Sem a lelki, sem a szellemi fejlődést nem lehet megúszni, mindenért meg kell fizetni és minden jóért meg kell dolgozni.
Egy jó döntéssel már el lehet indulni a keskeny, de nagyon jó úton, amely célokhoz, feladatokhoz, azok megoldásához, elégedettséghez és sikerekhezvezet, ugyanakkor figyelembe kell venni, hogy minden jó változás idő-és energiaigényes, de a folyamata és a hozadéka is sokkal kellemesebb, mint a változtatás nélküli közöny és enyészet. Minél intelligensebb, okosabb és fogékonyabb valaki önmaga jobbá változtatására, annál sikeresebb lesz az önsorsjavítása, és annál kellemesebb lehet vele együttműködni, segíteni neki.

– Ujfalusi Márta –

X