Angyalkártya csütörtökre: Esküvő és mézeshetek

Egy közelgő esküvő miatt húztad ezt a lapot (legyen szó akár a sajátodról, akár valaki máséról).

Azért kaptad ezt a kártyát, mert a házasság szerepet játszik a kérdésedre adott válaszban.

Bizonyos emberek számára ez a lap megerősítheti, hogy házasságot fognak kötni, és azt kéri, hogy őrizzék meg a hitüket, és továbbra is élvezzék az életüket a jövőbeli családi állapotuk miatti aggodalmaskodás nélkül. Mások számára ez a lap azt jelzi, hogy találkoznak majd egy fontos emberrel egy közelgő esküvőn, vagy olyasmit élnek át azon az esküvőn, ami egy új szerelemhez vezet. Emellett a szüleid házasságát is jelképezheti, és azt, ahogyan az a kapcsolatokról szóló érzéseidet és hiedelmeidet befolyásolta.

Néhány esetben ez a lap arra kér, hogy vizsgáld meg jelenlegi és múltbeli házasságaidat, és mérlegeld az érzéseidet szíved és kapcsolatod gyógyításának szándékával. Talán eljött az ideje, hogy igénybe vegyétek egy házassági tanácsadó segítését, hogy mindketten megérthessétek az érzéseiteket.

Egyes esetekben pedig ez a lap egy házasság végét is jelezheti. Ilyenkor az angyalok minden érintettet támogatnak, amint megértitek a tapasztalatokat, és a szívetek ismét készen áll arra, hogy szeressen.

Megerősítés: Mézeshetek

Ez a lap azt jelzi, hogy szükségetek van egy kis kiruccanásra, hogy tápláljátok a szerelemet.
Ennek az üzenetnek a konkrét alkalmazása a kérdező személyen múlik.
Bizonyos emberek esetén a lap üzenete szó szerinti: elutazol az új házastársaddal az esküvőtöket követően.

Azok számára, akik már tartós kapcsolatban élnek, ez a lap arról szól, hogy ismét lobbantsátok lángra a tüzet egy romantikus nyaralással.
Vonatkozhat továbbá egy új kapcsolat mézesheteire is.

Megint mások számára ez a kártya azt jelzi, hogy nyaralás alatt találkoznak majd egy különleges emberrel.

X