Angyalkártya – Ez az élet feladatod!

Mihály Arkangyal

Mihály arkangyal meghallgatta imáidat, és az életcélod felé terelget téged. Te már magad is tudod, mi az a munka, melyben örömödet lelnéd, ami izgalmas, segíthetsz általa másoknak, és anyagi biztonságot is nyújt. Ez a te isteni sorsfeladatod, olyan munka, amivel magad és mások javát szolgálhatod.
Ez a lap azt bizonyítja, hogy a munka, melyről álmodozol, valóban az életfeladatod. Ezért az univerzum mindenben támogat, megnyitja előtted az ajtókat, és segíti az előrejutásodat.

Haladj csak bátran előre!

Megerősítések: Kitartás. Ne hátrálj meg és Tarts ki a saját igazad mellett!

Állhatatos tetteidnek és pozitív gondolkodásodnak hála, álmaid lassan a valóságban is formát öltenek. Most csupán kitartásra van szükséged. Bármit, amiről úgy érzed, hogy elbátortalanít, továbbítsd nyugodtan Lugnak és az angyaloknak, majd ők megerősítik hitedet, és jelzik feléd, hogyan haladsz. Már majdnem elérted a célodat, ne állj meg! Segíthet, ah a nagy terveket felosztod kisebb részfeladatokra, hogy minden megtett lépés sikerélményt hozzon.

A kitartás kifizetődik, ne add fel hát!

Először is légy tisztában saját szándékaiddal. Ha összevisszaság uralkodik benned, az csökkenti hatalmadat és erődet. Mint a gyertya lángja a sötétben, úgy világítson számodra a tudat, hogy mi elfogadható számodra ebben a helyzetben. Nem hibázhatsz: vezetlek és védelmezlek téged. Gondolj nézőpontod megemelkedésére, amely akkor következik be, ha kiállsz magadért, és felemeled hangodat szükségleteid és igazad mellett.

Vedd hát birtokba teljes erődet, hiszen hője és lángja begyújtja szenvedélyed tüzét, amely számtalan módon vihet előre utadon. Még a félelem arcába nézve is kiállhatsz ideáljaid és igazad mellett.

Maradj rendületlen, és ma állj ki magadért!

X