Angyalok üzenete 2019-re májusra: Figyeljünk a belső hangunkra, megérzésünkre!

Ebben a hónapban Jofiel arkangyal fog a segítségünkre lenni, igyekszik felhívni a figyelmünket, hogy elkerüljük a csapdákat, és hogy időben felismerjük az ártó szándékkal felénk közeledő embereket és az általuk nyújtotta veszélyeket.

A világban egyre nehezebb lesz eligazodni, nem tudjuk azt, hogy egyáltalán meg lehet-e bízni valakibe, ki mikor mond igazat, és mikor hazudik. Amit ebben a hónapban fontos megtenni, hogy az egónk irányából inkább a megérzéseink fele mozduljunk el, jobban figyeljünk a belső hangokra, mert azokban rejlenek az angyalok üzenetei.

Mihály arkangyal szelídségre, megértésre int, és arra ösztönöz, hogy szabaduljunk meg a mérgező gondolatainktól.

A hónap első része

Május 12-ig az életünk egy olyan utazáshoz fog hasonlítani, amelyet nem terveztünk meg. Elfelejtünk dolgokat, és olyan helyzetekbe keveredünk, amikor ki kell lépnünk a komfortzónánkból. Ez frusztráló lehet, ezért próbáljuk elkerülni a hibákat, a ballépéseket, amennyire lehetséges. Mindig legyen B-tervünk, hallgassunk a szívünkre, és ne feledkezzünk meg a hit, a belső erő fontosságáról, amely nehéz helyzetben életmentő lehet.

A hónap középső része

Május 13-22. közötti időszakban egyszer elveszettnek fogjuk érezni magunkat, utána pedig rátalálunk arra az útra, ami elvezet a céljainkig, a sikerig. Ez a periódus remek lesz arra, hogy jobban megismerjünk önmagunkat, fejlődjünk és lelkileg fel tudjunk töltődni. Ha így lesz, a lelkünk egészséges marad, és ez nagyon nagy szó a mai világban. Legyünk nyitottak, barátságosak a világra, és így az Univerzum is visszamosolyog majd ránk.

A hónap utolsó része

Május 23-tól a hónap utolsó napjáig azt fogjuk érezni, hogy a megfeszített munkánk gyümölcse beteljesedik, és elismerésre tehetünk szert. Ne felejtsük megdicsérni önmagunkat, így javítva a közérzetünket. Sosem késő a pozitív, elégedett életszemlélet felé fordulni. Bízzunk önmagunkban, higgyünk a saját képességeinkben, erőnkben, használjuk ki az adódó lehetőségeket, és még a legnehezebb szituációkból is győztesen kerülhetünk ki.

Forrás: Delia Muresan/Fordítás: Filantropikum.com (A fordítás Delia Muresan engedélyével készült)

X