Angyaltarot csütörtökre: Húzz a lapok közül és kiderül mi van körülötted!

Válassz a 3 lap közül

Első lap

Azért kaptad ezt a lapot, mert meg kell tenned bizonyos lépéseket annak érdekében, hogy a szerelmi életeddel kapcsolatos imáid meghallgatást nyerjenek.

Az angyalok megnyitották előtted a kapukat, és most itt az idő, hogy belépj.
Jó kiindulópontot jelent az első dolog, ami eszedbe jut a szükséges lépésekkel kapcsolatban.

Ha spirituális segítséget kérsz, azt mindig megkapod. Ez a segítség gyakran intuitív útmutatás formájában érkezik, ami ismétlődő érzésekből és gondolatokból áll. Olyan érzésed támad, hogy bizonyos dolgokat meg “kell” tenned.

Ezt a lapot ösztönzésként kaptad, hogy valóban megtedd azt a lépést.
Ezután megkapod majd a kirakós játék következő darabkáját, ami egy újabb intuitív üzenet arról, amit tenned kell.
Ha úgy tetszik, megkérheted az angyalokat, hogy adják meg neked az e lépésekhez szükséges motivációt, bátorságot, időt és energiát.
Tudd, hogy minden egyes lépéssel közelebb kerülsz a nagyszerű szerelemhez.

Második lap

A szerelem angyalai úgy küldték neked ezt a lapot, mint egy Valentin-napi köszöntést.

Ez azt jelzi, hogy egy új személy bolygatja fel szerelmi életedet. Talán épp mostanában találkoztál vele, és felkeltette az érdeklődésedet.
Ez a lap megerősíti, hogy érzéseitek kölcsönösek és valóságosak voltak, így hát nyugodtan feltárhatod őket, és a szerelem angyalai ennek megfelelően vezetik majd a lépteidet.
Ha már elkötelezett kapcsolatban élsz, természetesen tanácsot kérhetsz az angyalaidtól és esetleg egy szakembertől vagy valaki mástól, akiben megbízol, hogy jobban ráláss az érzéseidre.
Noha talán szenvedélyes dolognak hangzik, hogy egy imádód karjaiba rohanj, a viszony miatti bűntudat azonban hamarosan súlyos teherként nehezedik majd rád. Jobb a problémákkal a jelenlegi kapcsolatodon belül szembenézni, amely érzelmi szempontból nyitva hagyta a kapukat valaki más előtt.
Ez a lap azt is jelentheti, hogy hamarosan találkozni fogsz egy új személlyel. Ez esetben a szerelem angyalai arra kérnek, hogy őrizd meg a hitedet, hogy közeleg a szerelem.
Megérdemled a szeretetet, és szeretetre méltó vagy!

Az angyalok azt az útmutatást adják, hogy legyél éber, mivel sosem tudhatod, mikor érkezik a párod.

Harmadik lap

Ez a lap talán meglepő módon válaszol a kérdésedre, mert a függőségek jelentik a megoldani kívánt probléma mögött rejlő okot.

Ez lehet a saját sóvárgásod valamilyen anyag vagy egészségtelen viselkedés iránt, de az is lehetséges, hogy a partnered függőségei vannak hatással a szerelmi életedre.
A lap függőségekkel küzdő családban szerzett gyermekkori élményeket is jelezhet.

A függőségek érzéketlenné teszik a szívet a fájdalommal szemben, de a szeretetre való képességét is csökkentik. Mivel szerelmi kapcsolataid alapját a szeretet képezi, a függőségek olyan korláttá válhatnak, amelyek megakadályozzák a valódi érzelmi meghittség kialakulását.
Ez különösen igaz akkor, ha görcsösen igyekszel a kedvére tenni valakinek, akinek a függősége csökkentette a boldogságra való képességét. Az efféle, kudarcra ítélet helyzet negatívan befolyásolja az önbecsülésedet és a saját boldogságodat, ha továbbra is fenntartod.

Szerencsére rengeteg támogatás elérhető a világon mindenütt, 12 lépéses találkozók és más, függőséggel küzdők támogatására szolgáló közösségi modellek formájában. Akár te küzdesz függőséggel, akár a párod, ingyenes segítő csoportokat találhatsz a közelben az interneten keresztül, vagy a helyi egészségügyi központtal kapcsolatba lépve.

X