Arkangyalok üzenetei szerdára: Mihály és Rafael Arkangyaltól

Őrangyalok kísérnek, akik szeretetteljes és pontos útmutatásokat súgnak neked, amelyek életed minden területén segíthetnek.

Ha nehezen hallod meg az angyalaidat, akkor a jóskártyák hangosabbá és érthetőbbé tehetik, amit ezek az égi lények mondanak.

Az Angyali üzenetek erőteljes, hatékony és biztonságos gyógyító módszer, amely segít, hogy elengedjük a félelmeket és más érzelmi akadályokat, hogy útmutatást kapjunk életcélunkkal és egyéb kérdésekkel kapcsolatban, és hogy meggyógyítsuk a testünket és az életünket. A most is körülötted lévő őrangyalokat és arkangyalokat a szabad akarat egyetemes törvénye vezérli, amely azt állítja, hogy csak a beleegyezésünkkel avatkozhatnak bele az életünkbe. De mi van akkor, ha nem vagyunk benne biztosak, hogy mit kérjünk? Vagy abban, hogy hogyan kérjünk? Ilyenkor segíthetnek a jóskártyák.

Az Angyali üzenetek jóskártyák és az útmutató képes tisztázni a rejtett akadályokat, és segíteni abban, hogy angyali segítséget kapj. Az útmutatóban minden egyes kártyánál szerepelnek olyan “Teendők”, amelyeket elvégezhetsz annak érdekében, hogy kezdeményezd a gyógyulást és az útmutatást. A kártyák emellett arra is ösztönöznek, hogy közelebbi kapcsolatba kerülj a hatalmas arkangyalokkal – különösen Mihállyal, aki védelmez téged, és megszabadít a félelem hatásaitól, és a gyógyító angyallal, Rafaellel, aki abban segít, hogy élvezd a fizikai erőt és az életerőt.

A jóskártyák az angyalokkal való kapcsolat megteremtésének ősi, hagyományos eszközei. A püthagoraszi számmisztikán alapulnak, amely azt állítja, hogy matematikailag minden szám és kép rezgése szabályos.
Ezekkel a jóskártyákkal nem hibázhatsz, mert a vonzás törvénye szerint működnek, amely tévedhetetlen. Ez azt jelenti, hogy a kérdéseid (vagy annak a személynek a kérdéseik, aki számára értelmezést adsz), mindig a tökéletes kártyákat vonzzák be válaszul. Vagyis mindig azt a kártyát húzod, amelynek válasza illik a kérdés rezgéséhez.

Mihály és Rafael arkangyalról
A hatalmas arkangyalok közül kettő, Mihály és Rafael nagy hangsúlyt kap ebben a pakliban, mert nélkülözhetetlenek az angyali gyógyítás és útmutatás irányításához. Egyikük sem kötődik egyetlen felekezethez sem, ami azt jelenti, hogy nem kell egy bizonyos vallási közösséghez tartoznod ahhoz, hogy segítséget kapj tőlük. Továbbá ezek az arkangyalok nincsenek korlátok közé szorítva, tehát képesek egyidejűleg támogatni mindenkit, aki segítségül hívja őket (és egyedi és személyes kapcsolatban állni minden egyes emberrel).

Mihály nevének jelentése: “Ő, aki Istenhez hasonlatos“, és ez az arkangyal hatékony felügyelője Isten akaratának a földi békével kapcsolatban. Ismeri isteni életcélodat, tehát fordulj hozzá útmutatásért a spirituális szempontból jelentős hivatásoddal kapcsolatban. Emellett védelmező arkangyal is, aki megóv a félelmetes energiáktól, és biztonságban tart téged és a szeretteidet.

Rafael nevének jelentése: “Isten meggyógyít”, és ő az égi gyógyító angyal, aki felügyel minden egészségügyi kérdést. Fordulhatsz hozzá a saját nevedben vagy bárki más érdekében, aki éppen betegeskedik (beleértve az állatokat is).

Rafael nem fogja megsérteni senkinek a szabad akaratát azzal, hogy gyógyulást erőltet valakire, aki azt nem kívánja, a jelenléte azonban megnyugtató, ami az egészség alapja.

X