Égi Áldás februárra: Kapcsolati függőségeink!

Februári Energiák a kapcsolatok tükrében

A február hónap a 2-számot hordozza idesorolható minden ami érzések, belső megérzések, lelkiség száma.
Mivel páros száma, így a párkapcsolatok is idekapcsolódnak…..

Főként társas, szerelmi kapcsolatok. Amúgy apaság és anyaság száma is, ezek dolgok is megméretésre kerülnek, türelemre intenek.
Kettes szám: intuíció, mély megérzések hírnöke, ezért ebben (2.hó) a hónapban nagyon jól megy majd meditáció, relaxáció általuk nagyot lehet lendíteni
az életünkön…. Magasra mutatnak.

Kettes szám befogadó érzelmeket foglalja magában, főként nőiség, érzékenység száma.

Február párkapcsolati üzenete:

Függőség kerül megméretésre, illetve cél lenne ezt elhagyni kapcsolatban, mert lehúzó energiát hordoz.

Ez a lap talán meglepő módon válaszol a kérdésedre, mert a függőségek jelentik a megoldani kívánt probléma mögött rejlő okot.

Ez lehet a saját sóvárgásod valamilyen anyag vagy egészségtelen viselkedés iránt, de az is lehetséges, hogy a partnered függőségei vannak hatással a szerelmi életedre.
A lap függőségekkel küzdő családban szerzett gyermekkori élményeket is jelezhet.

A függőségek érzéketlenné teszik a szívet a fájdalommal szemben, de a szeretetre való képességét is csökkentik. Mivel szerelmi kapcsolataid alapját a szeretet képezi, a függőségek olyan korláttá válhatnak, amelyek megakadályozzák a valódi érzelmi meghittség kialakulását.
Ez különösen igaz akkor, ha görcsösen igyekszel a kedvére tenni valakinek, akinek a függősége csökkentette a boldogságra való képességét. Az efféle, kudarcra ítélet helyzet negatívan befolyásolja az önbecsülésedet és a saját boldogságodat, ha továbbra is fenntartod.

Szerencsére rengeteg támogatás elérhető a világon mindenütt, 12 lépéses találkozók és más, függőséggel küzdők támogatására szolgáló közösségi modellek formájában. Akár te küzdesz függőséggel, akár a párod, ingyenes segítő csoportokat találhatsz a közelben az interneten keresztül, vagy a helyi egészségügyi központtal kapcsolatba lépve.

Kellemes áldásokkal  teli hétvégét – Ezoteria Extra (EE)

X