Gyógyító öröm, Mihály Arkangyal üzenete: Az erő megtestesülése vagy, nem áldozat!

A pozitív gondolatok pozitív dolgokat eredményeznek!

Mostani helyzetedben a pozitív gondolatok hozzák meg a várva várt csodás eredményt. Lehet, hogy most azt mondod, te már így is nagyon pozitívan szemléled a világot, Mihály arkangyal azonban arra kér, hogy szabadulj meg minden ártalmas gondolattól, aggodalomtól, amely károdra lehet. Pozitív gondolataid építő erejére akarja felhívni a figyelmedet.

Vedd észre, mennyi mindent elértél már eddig is pozitív gondolataid segítségével. Segít, hogy megfelelő módon szemléld az életet, és pozitív tapasztalatokat szerezz.

Megerősítés: Légy erős! 🙏

Erősebb vagy, mint gondolnád, és erőd boldog végkifejletet biztosít.

Lásd magad erősnek és győzedelmesnek! Ne panaszkodj semmi miatt! Ne hibáztass senkit és semmilyen körülményt!

Az erő megtestesülése vagy, nem pedig áldozat. Amint felülkerekedsz a régi hajlamokon, és a gyönyörű, női erő új fényében látod magad, életed magától mágikus magasságokba emelkedik. Új lehetőségek nyílnak meg előtted, a jólét különböző formái, és olyan kapcsolatok, amelyek segítenek megvalósítani legjobb adottságaidat. Erősnek lenni annyit jelent, hogy az elképzelhető legkedvezőbb színben látod magad.

Maradj őszinte, engedd meg magadnak a valódi érzéseket, de mindenekelőtt legyél erős!

Bízz a szóban forgó helyzetben, mert stabil alapja megbízható kiindulási pontot nyújt. Lásd tisztán a motivációidat, hogy csak a szolgálat és a szeretet vezéreljen, így az energiaszinted egyre emelkedik, és egyre szebb tapasztalatokra teszel szert.

X