Három Csillagjegy, aki megválthatja a világot 2020-ban?

A 2020-as év 4 szám jegyében telik, ami párkapcsolat, pénzkereset, munka és karrier, tehát anyagiak megteremtését jelenti.

A párkapcsolati rész is inkább racionálisabb részét jelenti, és támogatja, mint álmodozásra épülő kapcsolatokat jelenti…

A 4-es szám földjegyhez tartozik, így nem kérdés a jövő év, 2020-as év kedvez minden földjegyű és föld ASC-ű személyeknek.

Mely csillagjegyek ezek?

Bika:

Érzéki
Makacs
Megfontolt, nyugodt
Birtokló
Van szépérzéke, jó az ízlése

Bak:

Céltudatos
Agyafúrt
Ő irányít
Realista
Szkeptikus

Szűz:

Szkeptikus
Lényeglátó
Aggodalmaskodó
Tisztaságmániás
Mindig elfoglalt

Megerősítések 3 gondolat a 3 csillagjegynek:

1. Bika:

A nap végén nem az számít, hogy mid van és hogy mit értél el… Hanem, hogy kit emeltél fel, kit tettél jobbá és mit adtál vissza.

2. Bak:

Senkinek sem biztos a holnapja, sem öregnek, sem fiatalnak. Lehet, hogy ma látod utoljára azokat, akiket szeretsz.

Ezért ne várj tovább, tedd meg ma, mert ha sosem jön el a holnap, sajnálni fogod azt a napot, amikor nem jutott időd egy mosolyra, egy ölelésre, és amikor túlságosan elfoglalt voltál, hogy teljesíts egy utolsó kérést.

3. Szűz:

Hagyjuk, hogy a hétköznapi aggodalmak eluralják a lelkünket, s nem vesszük észre, hogy még a legnagyobb bajban is felvillan gyakran a fény. Elfelejtünk szeretni, elfelejtünk jónak lenni. Elfelejtünk örülni magának az életnek. Utólag jövünk rá, amikor már késő, hogy nem arra figyeltünk, amire kellett volna.

FB oldal Ezoteria Extra https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

Minden jog fenntartva

X