Heti angyalhoroszkóp 2019. április 9-15.: Angyalok segítői kezei

Igazán jó emberekkel hoznak össze a héten az angyalok. Éppen ezért most mindenképpen érdemes valóban nyitott szemmel járni, és idegenekkel is beszélgetni. Fontos támogatást, üzenetet, segítséget remélhetsz ugyanis ezektől a találkozásoktól

Kos
Raziel arkangyal abban segít a héten, hogy megértsd az összefüggéseket, és átlásd a folyamatokat. A tudás angyalának segítségével most könnyebben megszerezheted és felhasználhatod mindazt a tudást, amellyel egyszerűbbé teheted az életedet.

Ma legszívesebben a szabadban tölteni az egész napot, kedves Kos. Lehet, hogy a friss levegõ vonzza ekkora erõvel a természetbe, de az is lehet, hogy gondolatai torlódtak fel olyannyira, hogy jól esne kiszellõztetni egy kicsit a fejét. Ne számítson ma világmegváltó ötletekre, inkább élvezze a friss levegõt, hiszen néha a dolgok gyorsabban megoldódnak, ha egy kicsit nem törõdünk velük.

Ariel arkangyal pontosan tudja, mire van szükséged a héten, hogy könnyebben teremtsd meg magadnak azt a pénzügyi szabadságot, amelyre vágysz. A bőség angyala most segít megérteni, hogy nem szégyen, ha gazdag és boldog életet szeretnél élni.

Lehet, hogy háztartásában némi pénzügyi problémával találja ma szemben magát, kedves Bika. Valószínûleg az elkövetkezendõ idõszakban egy kicsit össze kell húzni azt a bizonyos gatyaszíjjat, de következetességgel és némi erõfeszítéssel sikeresen átvészelheti a megszorításokat, sõt, akár még diétának is felfoghatja ezt a kis változást.

Ikrek
Mihály arkangyal megvéd téged a saját tévedéseidtől is. Azoktól a tévedésektől, amelyek rossz útra vinnének, és rossz döntésekre késztetnének. Mihály arkangyal pontosan tudja, hogy melyik a számodra legjobb út, és színesen meg is mutatja neked.

Ma nem biztos, hogy meg lesz elégedve azzal, amit a tükörben lát, kedves Ikrek. Valószínûleg a változékony idõjárás hatására nem tudta magát kellõképpen kipihenni mostanság, ami bizony nyomot hagyott arcán is. Ne ijedjen meg, hanem egyszerûen vegyen ki egy szabadnapot még a házimunka alól is és pihenje ki magát.

Rák
Azrael arkangyal elválaszt téged egy olyan embertől, aki már csak rossz hatással lenne rád. Most talán el kell búcsúznod valakitől, de tudnod kell, mindkettőtöknek így lesz ez a lehető legjobb. Mindketten lehetőséget kaptok az új és jobb életre.

Kedves Rák, ma lehet, hogy cserben hagyja kreativitása és egy befejezetlen munkájának ma sem tud a végére járni. Bizony nem jó, ha az ember egy ötletét félig kész állapotban látja, de higgye el, az alkotóképességet nem lehet erõltetni. Adjon idõt magának, hogy újra megtalálja az elvesztett ihletet.

Oroszlán
Sámuel arkangyal megtalálja azt a lehetőséget, amelyre olyan régóta vágysz. Sámuel arkangyal segítségével rátalálhatsz azokra a lehetőségekre, amelyeket régóta keresel, de korábban elérhetetlennek és megvalósíthatatlannak tűntek számodra.

Ma szívesen töltene egy kis idõt családja, barátai társaságában, kedves Oroszlán, így elkezdi szorgosan megkeresni, kinek lenne kedve egy kis szocializálódásra. Ám lehet, hogy ma pont ismerõsei nem fognak ráérni és a kellemes beszélgetések reményébõl csak a bosszantó telefonálgatás marad. Lehet, hogy ez találkozó bizony máskorra marad.

Szűz
Gábriel arkangyal összeköt téged azzal az emberrel, aki valóban megoldhatja a problémát most az életedben. Gábriel arkangyal úgy vezeti az életeteket, hogy mindketten jókor, jó időben legyetek jó helyen, így találkozhattok és beszélgethettek egymással.

Egy olyan társadalmi eseményre kaphat ma meghívást, ahová már rég óta szeretett volna, kedves Szûz. Azonban egyéb fontos teendõi miatt igencsak kétséges, hogy eleget tud-e tenni a meghívásnak. Legyen kreatív és oldja meg ezt a problémát és variálja át úgy idõbeosztását, hogy az minden szempontból kielégítõ legyen.

Hogyan hozhatsz ki magadból olyan szuper erőt, amelyért megőrülnek a pasik. A csillagjegyedben ott a válasz.
Hogyan hozhatsz ki magadból olyan szuper erőt, amelyért megőrülnek a pasik. A csillagjegyedben ott a válasz.
Mérleg
Őrangyalod a legjobbat akarja neked, és pontosan tudja, te nem mindig tudod követni az angyali vezettetést. Épp ezért őrangyalod most úgy intézi, hogy minél könnyebben észrevehesd, és minél egyszerűbben követhesd az angyalok jeleit.

Ma lehetõséget kaphat, kedves Mérleg, hogy elutazzon valahová, ahová már rég el szeretett volna. Bár maga az utazás nagyon izgalmasnak ígérkezhet, de lehet, hogy felmerülnek olyan, a vártnál nagyobb, költségek, amiket önnek kellene fedeznie és ez kissé lelombozóan hat lelkesedésére. Próbáljon meg egy kis kreativitással lefaragni költségeibõl, s ne mondjon le egy ilyen nagyszerû alkalomról.

Skorpió
Sandalfon arkangyal békét teremt az életedben, és meggyógyítja a korábbi békétlenségeket, a veszekedéseket. A béke angyala most a leginkább megfelelő szavakat mondatja veled, amikor olyasvalakivel kell beszélned, akivel eddig csak veszekedtetek.

Egy kicsit úgy érezheti, kedves Skorpió, hogy elege van a mindennapi rutin feladatokból és egy kicsit szívesen kiszakadna megszokott világából. Azonban nem biztos, hogy van elképzelése merre is menne szívesen. Esetleg hagyatkozzon egy olyan személy javaslatára, aki ön szerint nagyon kreatív a hasonló problémák megoldásában, vagy egyszerûen csak üljön le, foglalja el magát és meglátja, hogy egyszer csak beugrik majd a tökéletes ötlet.

Nyilas
Rafael arkangyal meggyógyítja benned azt a tévhitet, hogy a tested nem gyógyulhat, vagy nem változhat meg. Rafael arkangyal segítségével a gyógyulás, a fogyás és minden más testi célod könnyedén elérhető. Kérd most Rafael arkangyal segítségét!

Van úgy, hogy az ember egy kis romantikára vágyik és úgy tûnik önnek ma jött el ez a nap, kedves Nyilas. Elsõre úgy tûnhet, partnere lehet, hogy nem osztja ezt az érzést, de az is elõfordulhat, hogy csak egy kis bátorításra van szüksége. Ne erõltesse, inkább csak változtasson környezetük atmoszféráján. Csináljon némi hangulatvilágítást, tegyen be valami kellemes zenét, lazítsa el kedvesét egy gyengéd masszázzsal és meglátja ezek után neki sem kell több noszogatás.

Bak
Zadkiel arkangyal emlékeztet téged, hogy fontos cél lebeg előtted, amelyről mostanában kezdesz elfelejtkezni. Azzal, hogy a memória angyala az emlékezetedbe idézi ezt a célt, egyidejűleg segít, hogy könnyebben megválaszthasd, mit teszel meg ezen a héten.

Lehet, hogy ma egy kicsit rosszul érzi magát, de sajnos ennek bizony ön az oka, kedves Bak. Az elmúlt napokban úgy tûnik, nem fogta vissza magát az evés terén és ez egészségének és szellemi frissességének sem tett jót. Most az lenne a legjobb, ha elõvenné tudatosabb énjét és felhagyna a rossz táplálkozási szokásaival, mielõtt komolyabb következményei lesznek.

Vízöntő
Uriel arkangyal megvilágítja előtted az ösvényt, amelyen haladnod érdemes. Talán úgy érzed, elvesztetted a biztos útirányodat, de Uriel arkangyal hathatós közreműködésével újra visszatalálhatsz a valódi boldogság felé vezető ösvényre.

Egy igazán kikapcsoló nap vár önre, kedves Vízöntõ. Ma azt tesz, amit csak akar. Végre megnézheti kedvenc sorozatát, vagy leülhet egy jó könyvvel, esetleg áthívhatja barátait egy kellemes beszélgetésre. Meg is érdemli a lazítást, hiszen mostanában tényleg kitett magáért minden téren.

Halak
Zsofiel arkangyal pozitív gondolatokkal tölti meg a fejedet. Olyan gondolatokkal, amelyekre már régóta szükséged volt. A hit angyalának jelenlétében könnyen megleled a reményt és azokat a gondolatokat, amelyekbe érdemes kapaszkodnod minden helyzetben.

egijoslat.hu

X