Heti Angyaltarot (március 2-8.): Szerelem angyalai üzentek

Válassz a lapok közül és kiderül mit tartogat a magánéleted, márciusban?

Első lap: Játékosság

A szerelem angyalai olyan kerubok, akik minden romantikus dolgot megtestesítenek, és akikre boldog, fiatalos játékosság jellemző. Örömüket lelik a szerelem csodáiban, és arra kérnek, hogy te is ezt tedd.
Az angyalok azt akarják, hogy ismét szeress bele az életbe. Ennek érdekében utat mutatnak neked, hogy jól érezd magad. Ez az öröm és a kaland hangulatából fakad.
Az angyalok azt kérdezik, mikor szórakoztál legutóbb? Ha nem emlékszel, akkor már régen esedékes, hogy némi szabadidővel egészítsd ki a napirendedet. Az angyalok szerint a szórakozás létszükséglet, nem luxus.
Végezhetsz valami ingyenes dolgot, például felfedező utakra mehetsz a természetben, megnézhetsz egy színházi előadást, csatlakozhatsz egy helyi sportcsapathoz, vagy kipróbálhatsz valami újdonságot. A játékosság jó időbefektetés, mivel felfrissíti az energiaszintedet, és javítja a hangulatodat.

A szabadidő a kapcsolatokon belül is lényeges, hogy életben tartsd a randevúzás kötetlenségét. Tervezz rendszeres randevúkat a partnereddel, és felváltva, kreatívan tervezzetek olyan szórakozásokat, mint például minigolf, karaoke, séták egy virágoskertben vagy közös sárkányeregetés.

Második lap: Előzőéletbeli kapcsolat

A szerelem angyalai azért küldték ezt a lapot, hogy megmagyarázzák a kapcsolatot, amelyről érdeklődtél. Van valami befejezetlen ügyed egy múltbeli életből érkező lelki társsal.
Ez magában foglalhatja a megbocsátást, a közös feladatot vagy a személyes leckék – mint például a türelem – megtanulását.

A lelki társak azonnal felismerik egymást, és ezt az érzést gyakran valamilyen szerelmi vagy testi vonzalom érzéseként fejezik ki. Az a vonzerő, amely két embert egymáshoz húz, meghaladhatja a logikát, mert a kapcsolat célja a gyógyulás és a tanulás.
Akár életed párja lesz a lelki társadból, akár nem, a kapcsolat következtében személyes és spirituális tapasztalatokat, valamint fejlődést fogsz átélni.

X