Heti horoszkóp 2020. január 27. – február 2.: Érzékeny valóság

Heti horoszkóp

Kos

A hét első felében esélye van annak, hogy valami új dolog kezdődik az életedben. Nem biztos, hogy valamilyen nagy dologra kell azonban gondolnod. Köthetsz új barátságot, ismeretséget és megismerhetsz új ételeket, de arra is van esély, hogy egy pénzügyeket is érintő újdonság kerül a látókörödbe. Ezekben a napokban ügyelj különös tekintettel a külső megjelenésedre!

A hét második felében foglalkoznod kell bizonyos hivatalos, vagy pénzügyekkel és bár ez általában nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaid közé, most nem fog olyan unalmasnak tűnni, mint általában. Ne hagyj mindent az utolsó pillanatra és egy sor stressztől meg tudod kímélni magadat! A hét végén egy fontos döntést kell meghoznod, amelyet komoly beszélgetések előzhetnek meg.

Bika

A hét első felében jó kapcsolatteremtő képesség jellemez, a körülötted lévők pedig örömmel töltik el veled az időt. Őszinték és kitárulkozók lehetnek veled, amely azt eredményezheti, hogy egyesek beavatnak a legbelsőbb érzéseikbe is. Ne lepődj meg azon sem, ha valaki a te válladon sírná el a bánatát. Bánj felelősen mások titkaival, nehogy később elillanjon a körülötted lévő bizalom.

A hét második felében összpontosíts a családra és a hozzád legközelebb állókra, mivel minden érzékeny problémát ott tudsz a leghatékonyabban megoldani. Használd ki a közösen eltöltött időt arra, hogy a kapcsolatokat erősítsd és igyekezz megtartani a belső nyugalmadat még akkor is, ha úgy érzed, nem mindenki viselkedik úgy, ahogy az elvárható lenne tőle. Ne légy túlságosan szigorú azokkal, akik fontosak számodra!

Ikrek

A hét első felében a szavak helyett a tettek beszélhetnek helyetted, amikor valaki a törődésedet igényli. Most megmutathatod, hogy miközben mások csak beszélnek az egymás iránti felelősségvállalásról, te szó nélkül megteszed, amit megkövetel egy kialakult helyzet. Légy lojális és elkötelezett azokkal szemben, akiket szeretsz és ezt soha senki nem fogja elfelejteni neked.

A hét második felében egy hír, titok, vagy egy rejtély kerülhet a gondolkodásod előterébe és ez kissé kibillenthet az egyensúlyodból lelkileg. Mély és feltáró beszélgetésekben lehet részed, amelyek során hamarosan visszatér a nyugalmad és rájössz, hogy amitől tartottál, az valójában pozitív változásokat is hozhat az életedbe.

Rák

A hét első felében a változás szele csaphat meg, de mindez inkább pozitív, mint negatív izgalmat okozhat benned. Egy véletlen találkozás, vagy egy inspiráció nyomán felvehetsz új szokásokat, vagy éppen elhagyhatsz régieket, de az is előfordulhat, hogy egy régi, nem jól működő kapcsolatod végére teszel egy hatalmas pontot.

A hét második felében intenzívebben éled meg a szeretetet és a szerelmet is és mindez a környezetedre is hatással lehet. Most szívesen tartózkodnak a közeledben a barátok és a családtagok, mivel árad belőled valami kellemesen izgalmas és ennek ők is a részesei szeretnének lenni. Valakivel pedig kialakulhat egy villámcsapásszerű vonzalom, amelynek nehezen tudsz majd parancsolni. Talán nem is kell.

Oroszlán

A hét első felében alkalmad lesz arra, hogy egy régi, talán egy kicsit megkopott barátságot felújíts valakivel, aki még mindig fontos helyet foglal el a szívedben. Megtörheted a jeget te is, de erre valószínűleg nem lesz szükség, mert valószínűleg előbb lép ez ügyben ő. Ezekben a napokban kellemes bizsergés járhatja át a belsődet, melynek során érezheted, hogy valami kellemes kezdődik újra az életedben.

A hét második felében elő kell venned a racionális énedet, amikor egy fontos, jogi, vagy pénzügyekkel kapcsolatos döntéssel kell szembesülnöd. Legyen a dolog szakmai jellegű, vagy magán, vigyázz arra, hogy ne az érzelmeid vezéreljenek még akkor sem, ha úgy érzed, hogy valaki éppen erre akar hatni a viselkedésével.

Szűz

A hét első felében eljöhet az ideje annak, hogy egy kapcsolatodat illetően meghozz egy régóta halogatott döntést. Ne feledd, hogy minden lépés egy új lehetőséget kínál számodra, még ha ez nem is biztos, hogy kényelmes és komfortos lesz számodra az első időkben. A változás mindig kényelmetlenséggel jár, de ez most számodra elhozza a megkönnyebbülést hamarosan. Légy bizakodó és optimista!

A hét második felében erős önbizalommal vághatsz neki egy kisebb kalandnak, vagy egy friss kapcsolatnak, melyet tovább fokozhatsz, ha ezekben a napokban különös gonddal ügyelsz a külsődre is. Most nyugodtan kipróbálhatsz valami újat, szokatlant is, de egy határt azért soha ne lépj át, bármennyire is vonzónak tűnik egy lehetőség az adott pillanatban.

Mérleg

A hét első napjaiban számítanod kell arra, hogy valaki, aki talán még közel is áll hozzád, csalódást okoz, vagy talán megpróbál kihasználni téged. Ha valakit szeretsz, az azonban nem jelenti azt, hogy teljesen be kell áldoznod a saját érdekeidet. Kezeld helyén a dolgokat és ne engedd, hogy háttérbe szorítsanak. Te is megérdemled a figyelmességet.

A hét második felében viszont arra lehet szükséged, hogy valakit meggyőzz az igazadról, mégpedig éppen az ő érdekében. Ahhoz, hogy sikerrel járj, talán arra is szükség lehet, hogy kényelmetlen kérdéseket tegyél fel az illetőnek, vagy rávilágíts egy kőkemény igazságra. Sikerrel járhatsz, de közben önmagadról is megtudhatsz valamit.

Skorpió

A hét első felében céltudatosan és nagy energiákat összpontosítva kell haladnod ahhoz, hogy egy feladatoddal időben célba érj. Ezekben a napokban óvakodnod kell a túlzott elbizakodottságtól és nem szabad az utolsó pillanatokra időzítened a dolgokat, mert akkor egy váratlan fejlemény könnyedén romba dönthet mindent. Ne kockáztass, légy profi!

A hét második felében úgy érezheted, hogy minden és mindenki egy irányba terel téged, méghozzá egy olyan irányba, amelybe te nem vagy benne biztos, hogy ebben a formában akarsz menni. Ha pedig egy történetben, amely veled kapcsolatos, te nem szerepelsz kellő súllyal, akkor nem sok értelme van részt venned benne. Küzdj meg a megfelelő pozícióért, vagy maradj ki az egészből!

Nyilas

A hét első felében valakivel a viszonyod intenzívebbé válhat, de ez nem feltétlenül jelent pozitív dolgokat. A helyzet megoldása a megérzéseiden múlhat és azon, hogy mennyire tudod az eseményeket professzionálisan kezelni. Ha jól intézed az ügyet, végül győztesen és megerősödve kerülsz ki ebből. Néha szükséges egy-egy meccset lejátszani, hogy valódi eredmény szülessen.

A hét második felében komoly odafigyeléssel és kritikus hozzáállással leszel csak képes egy felmerülő problémát megoldani. Igyekezz magabiztosnak mutatkozni és ügyelj a részletekre is. Mindig a józanész keretei között maradva érvelj világosan és el fogod érni, amit akarsz. A hét végén egy váratlan találkozás váratlan örömet is hoz az életedbe.

Bak

A hét első felében valaki, vagy valami szinte mágnesként vonzza majd a tekintetedet és bármit megtennél, hogy megszerezd magadnak az illetőt, vagy akár a vágyott tárgyat. Ha lehetőséged van rá, ne fogd vissza magad és add meg a testednek, vagy épp a lelkednek, amire vágyik. Nem állhat az élet örökös lemondásból, néha kell adni önmagunknak egy kis luxust is.

A hét második felében egy váratlan helyzetben gyorsan kell reagálnod egy meglepő meghívásra, vagy felkérésre. Lehet, hogy szíved szerint azonnal igent mondanál, de nem biztos, hogy az most okos elhatározás lenne. Térj ki a válasz elől és kérj időt a döntésre. Keresd a titkot a dolgok mögött és ha ügyes vagy, valami érdekes dolgokra is bukkanhatsz!

Vízöntő

A hét első felében akkor érzed majd igazán jól magadat, ha valamilyen közösségben, vagy egy csapat tagjaként töltheted az idődet. Jó kommunikációs képesség jellemez ezekben a napokban és érzékeny leszel a környezetedben zajló eseményekre, vagy emberekre. Könnyen adsz és kapsz hasznos és értékes inspirációkat is.

A hét második felében viszont egy talán a múltban gyökerező kapcsolati feszültséged tör hirtelen a felszínre, úgy, mint amikor egy lassan cseppekkel töltődő pohár oldalán egyszer csak elkezd folyni a víz. Érzékeny időszak ez, ami magában hordozhatja a probléma megoldását, de annak elmérgesedését is. Légy óvatos, vékony jégen táncolsz!

Halak

A hét első felében tarts tudatos távolságot a szélsőséges, agresszív helyzetektől és a politikától, ami nem lesz könnyű, mert egy hír, vagy esemény miatt kissé felkorbácsolódhat körülötted a hangulat. Mint minden csoda, ez is csak pár napig tart majd, így nem valószínű, hogy érdemes emiatt bárkivel is tengelyt akasztanod, még ha a véleménye szöges ellentéte is a tiedének.

A hét második felében egy kezdeményezés, vagy ajánlat érkezhet hozzád valakitől, aki nagyon jó benyomást kelt és úgy tűnik, megbízható információkat szolgáltat. Mivel számodra most éppen megfelelő az idő arra, hogy valami újba fogj, légy nyitott és fontold meg, élsz-e a felkínált lehetőséggel.

X