Horoszkóp Hétvégére: Tavaszi szellő elhozza a szerelmet

Kos

03.21 – 04.19
Nem szabad úgy lefeküdnöd csütörtökön, hogy nem fejezted be a fontos beszélgetéseket. Ma szánj elég időt, hogy mindent nagyon aprólékosan és részletesen végigbeszélj, és kimondd azokat a szavakat, amelyek a szívedet nyomják. Meg persze azokat is, amelyeket mások akarnak hallani tőled. Egy furcsa hír ma könnyen kibillenthet a lelki egyensúlyodból, így arra is hajlamos leszel, hogy bolhából elefántot csinálj. Ne tedd, kizárólag magadnak ártasz ezzel. Inkább állj meg egy kicsit, s gondold át, vajon van-e alapja ennek a mendemondának. Ha van, tényleg érdemes-e erőfeszítéseket tenned? Gyorsan fény derülhet arra, hogy nincs ok az aggodalomra.

Bika

04.20 – 05.20
Arra halad az életed, ahová a figyelmedet helyezed. Amikor a múltadra figyelsz, az életed mindig visszakanyarodik a korábbi eseményekhez. Ha azonban képes vagy a figyelmedet arra az elképzelt jövőre fordítani, amelyre vágysz, az élet áramlása elvezet téged a megvalósulásához is. Kapd össze magadat, reggelizz rendesen, gyűjts energiát, ugyanis annyi teendőd lesz, hogy estére biztosan elfáradsz. Pörgős lesz ez a nap, s csak 100 százalékos jelenléttel, valamint folyamatos odafigyeléssel tudod megoldani a rutinfeladatokat, az új kihívásokat, emellett jut energiád arra, hogy besegíts másoknak. Kénytelen leszel magasabb sebességre kapcsolni.

Ikrek

05.21 – 06.21
Úgy tűnik, felpörögnek veled az események. Most alig marad időd, hogy utánanézz egy helyzetnek, hiszen gyorsan kell döntést hoznod. Ebben a nagy kapkodásban könnyedén megfeledkezhetsz az emberi tényezőről, éppen ezért tedd fel magadnak a kérdést: “Hogyan hat mindez az életem fontos szereplőire?”. Ezen a napon még a tegnapinál is jobban fog csökkenni az energiád, – óráról órára. Az égiek kellemetlen hatását nem tudod kikerülni, ezért elsősorban a rutinfeladataiddal foglalkozz, jelentős kihívásokra pedig ne mondj nemet, de kérj pár nap haladékot! Ma ne hozz fontos döntéseket, ne írj alá komoly tartalmú szerződéseket. A fizikai munkát is halaszd a hétvégére.

Rák

06.22 – 07.22
Nem vagy benne biztos, hogy a barátaid is ugyanúgy értékelik az eseményeket, ahogyan te. És persze az sem biztos, hogy a te értelmezésed a helyes. Itt az ideje, hogy a barátaidhoz fordulj, és meghallgasd a véleményüket. Lehet, az ő véleményük most fontosabb a tiédnél. Ismerd be, hogy az utóbbi napokban erődön felül teljesítettél, ami önmagában még nem lenne gond. A probléma inkább az, hogy gyakorta mások feladatait végezted, a sajátodéval pedig elmaradtál. A tartalékjaid megcsappantak, így muszáj lesz a kötelezettségek mellett estére beiktatni valamilyen izgalmas programot, ami feltölt energiával, de nem terhel le szellemileg.

Oroszlán

07.23 – 08.22
Meg kell erősítened az önmagadba vetett hitedet, a valódi önszeretetet. Ami nem ugyanaz, mint a beképzeltség, az önzés. Az önszeretet azon a biztos meggyőződésen alapul, amely szerint szeretetteli lélek vagy, aki érdemes és méltó a saját és mások szeretetére is. Érdekes történések vonják magukra ma a figyelmedet, a hangulatod folyamatosan javul, sőt, talán még egy nagyon kellemes, egyben pozitív meglepetésben is részed lesz. Ugyanakkor tartsd távol magad a kíváncsiskodástól, ne siettess semmit, mindent hagyj a saját medrében folyni, ne menj a dolgok elébe. Mindent meg fogsz kapni, amire épp vágyakozol.

Szűz

08.23 – 09.22
Felesleges lovagolnod a szavakon, és azt keresned, hogy egy helyzetben ki mit mondott a másiknak. A szavak ma nem jelentenek semmit, ezért sokkal fontosabb, hogy te mit szeretnél. Nem ebben a helyzetben, hanem az egész helyzet végén. Ma úgy hozd meg a döntéseidet, mintha mindent elértél volna, amit szeretnél. Egy számodra kedves személy ma beletapos a lelkedbe, mindezt úgy, hogy talán észre sem veszi a helyzetet, így pedig a reakciódat sem. Legszívesebben jól visszavágnál és megemelnéd a hangodat ám inkább ne tedd ezt meg! Nyeld le a békát, nincs szükséged vitára, akkor se, ha neked van igazad! Próbáld kiereszteni magadból a mérgedet más módon!

Mérleg

09.23 – 10.22
A szokásosnál is többet foglalkozol a múlttal. Ma felvillantak képek a múltadból, és talán elő is kerülnek rég nem látott ismerősök, olyan emberek, akik a múltra emlékeztetnek. Ez nem véletlen. Ma dolgod van a múltaddal. A legfontosabb, hogy gondolatban vedd körül szeretettel egykori önmagadat, és bocsáss is meg magadnak. Ma valahogy mintha mindenki egy teljesen más arcát mutatná feléd, mint amit eddig megszoktál. Úgy érzed, többen is kifordultak önmagukból. Furán viselkednek? Mást mondanak és tesznek, mint máskor? Lehet, hogy végre megváltoztatták a véleményüket, ami a Te malmodra hajtja a vizet. Alkalmazkodj a változó körülményekhez, mert ebből hasznot húzhatsz!

Skorpió

10.23 – 11.21
El kell engedned egy helyzetet, egy embert. Nem ragaszkodhatsz tovább ahhoz, ami – vagy aki – romba dönti az életedet, elveszi a lehetőségeidet. Valójában azzal, ha elengeded a ragaszkodásodat, önmagadnak teszel jót, és arról gondoskodsz, hogy végre valami teljesen új dolog történhessen veled. Az elmúlt napokban felhalmoztál némi elmaradást, ma viszont a Hold feltölt energiával, és mindennek a végére tudsz járni. Könnyen lehet, hogy segítséget kell kérned valakitől, de ez ne riasszon el! A csapatmunka hasznodra lehet, hát élj a lehetőséggel! Nem szégyen, ha beismered, elcsúsztál a határidőkkel. Annál inkább az, ha számonkérik rajtad a hiányosságokat.

Nyilas

11.22 – 12.21
Írd le a szeretteidnek, mennyire szereted őket. A legjobb, ha kézzel írt rövid üzeneteket hagysz a lakásban, hogy maguk találjanak rá, amikor eljön az ideje. Az is jó, ha csak titokban becsempészed az üzeneteket a szeretteid kabátjába, táskájába vagy a szekrényébe. Ma nehézkes napod lesz, sokszor mást mondasz, mint amit teszel, vagy épp félreérted a külvilág üzeneteit. Akár több kellemetlen, sőt, akár igazságtalan dolog eshet meg veled, és ez elveszi a kedved. Nem igazán tudod hova tenni a dolgokat, ám jusson eszedbe, hogy mindenhez két ember kell. Ha átgondolod a tényeket, rájössz, hogy Te is hibáztál.

Bak

12.22 – 01.19
Az életed tele van olyan lehetőségekkel, amelyeket eddig nem vettél észre. Ennek a legfőbb oka, hogy nem is gondoltál rá, mindenütt lehetőségek százai vesznek körül téged. A lehetőségek felismerésében segít, ha megnyitod a szívedet, hogy a szeretet valóban megoldhasson minden helyzetet. Akkor is, ha ez most hihetetlennek tűnik. Ma bármibe kezdesz, folyamatosan akadályokba ütközöl. Nem igazán érted a helyzetet, ez pedig energiát von el tőled. Nehezen értesz szót az emberekkel, próbálsz kommunikálni, de vagy meg sem hallgatnak, vagy nem a vártaknak megfelelően reagálnak. Ne kardoskodj, hanem vonulj vissza. A legbölcsebb dolog, ha ma csendben maradsz.

Vízöntő

01.20 – 02.18
Hogy felelősséget vállalsz a dolgokért, nem jelenti, hogy hibáztatod magad. A felelősségvállalás pusztán annyit jelent, hogy hajlandó vagy mások hibáztatása helyett a saját kezedbe venni az események irányítását. Ne felejtsd el, amíg másokat hibáztatsz, nem tudod a kezedbe venni az irányítást. Egész nap valahol máshol vagy, repkedsz, fantáziálsz, teljesen más dolgokon járnak a gondolataid, mint kellene. Ugyanakkor sok a tennivalód, és igencsak lassan haladsz velük. Milyen inspirációra lenne szükséged, hogy javíts az eredményességeden? Mi az, ami teherként nyomja a vállad? Bármi is az, amíg nem rendezed, nem fogsz rátalálni a lelki békédre.

Halak

02.19 – 03.20
Az igazsággal mindig is különös viszonyod volt. A te személyes igazságod néha teljesen eltér másokétól, és abban is jó vagy, hogy olyasmit mondj ki teljes igazságként, amiről nem hiszed, hogy teljesen fedi a valóságot. Ma vigyázz, hogy csakis a valódit mondd igaznak, a hamisat pedig hagyd a feledés homályába veszni. Az utóbbi időben sok olyan dologra nem jutott időd, ami pedig elengedhetetlen a jelened és a jövőd szebbé alakításához. Miért történt mindez? Talán azért, mert rendszerint másokat támogattál, sőt, alkalmanként még a feladataikat is megoldottad helyettük? Magadat háttérbe szorítottad? Ma ne vállalj fel olyan tennivalókat, melyek nem tartoznak a hatáskörödbe.

X