Horoszkóp Péntekre: Szerelemi légyottok

Kos
( 03.21 – 04.19 )
Mintha valaki megkötözné a kezedet és megakadályozna, hogy megtedd, amire igazán vágysz. Könnyen lehet, ha belegondolsz, rájössz, te vagy, aki valójában megkötöd a saját kezedet. Azzal oldozhatod fel magadat, ha abbahagyod mások hibáztatását a nehézségeidért. Rengeteg energia van ma benned, a Holdtól kapod ezt, s jól teszed, ha azonnal cselekedsz! Ami eszedbe jut, azt máris csináld! Kicsi vagy nagy feladat, a lényeg, hogy ne tétlenkedj egy percig sem! Közben Te is tudod, hogy van egy nagyon fontos feladat, aminek ma a végére kellene érned. Az eredménnyel nem leszel 100%-ig elégedett, lesz némi hiányérzeted.
Bika
( 04.20 – 05.20 )
A munkahelyeden teljesen új módszert, új eljárást, új sorrendet dolgozol ki a mai napon. Ma megváltoztatod az eddig bejáratott munkameneteket és szokásokat. Ezzel azonban nem ért mindenki egyet. Meg kell barátkoznod a gondolattal, hogy vannak konzervatív munkatársak, akik a rossz rendszereken sem akarnak változtatni. Lásd be, túl sokat vállaltál magadra az elmúlt időszakban. Friss levegőre, mozgásra, lazább időbeosztásra lenne szükséged ahhoz, hogy fel tudj töltődni. A fáradtság mellett egyenesen használhatatlan vagy? Akkor itt az ideje, hogy sürgősen változtass az életmódodon, s igyekezz mihamarabb egyenletesebb tempót kialakítani mindennapjaid során!
Ikrek
( 05.21 – 06.21 )
Keresed a helyed a világban, és úgy érzed, sehova sem illesz tökéletesen? Remek! Ma felismerheted, azért nem találtad eddig a helyedet, mert kész helyet kerestél, ami ugyanakkor nem létezik. Ez jó hír, hiszen így ott és olyan helyet készítesz magadnak, ahol és amilyet szeretnél. Jó alkalom adódik arra, hogy nagy dolgot alkoss. Ismerd fel időben a lehetőséget és csapj le rá! Gyors és hathatós eredményeket fogsz elérni, ha aktív leszel, így pedig sokkal jobb mederbe terelheted az életedet. Elsőre nem látod át a helyzet pozitív üzenetét, ezért csendesítsd el az elmédet, hallgass az ösztöneidre, melyek segítenek felismerni a jeleket.
Rák
( 06.22 – 07.22 )
Őrizd meg a nyugalmadat ma, ami azért fontos, mert így pontosan tudod, mit és miért kell tenned. Még, ha tanácstalannak is érzed magadat, idézd fel, voltál már korábban is hasonló helyzetben, és akkor is megtaláltad a megoldást. A megoldást ma is megleled, könnyebben, mint hitted. A hét leterhelőbb részén túl vagy, végre jön két lazább nap. A kötelező feladatok mellett már ma ábrándozhatsz egy kicsit a hétvégi programokról. Ugyanakkor ismerd fel annak a lehetőségét is, hogy szinte kiapadhatatlanok az energiatartalékjaid, tehát nem éri meg hosszasan lazsálni. Találj rá az arany középútra, jusson is, maradjon is!

Oroszlán
( 07.23 – 08.22 )
Meg kell tanulnod, te vagy a felelős a saját életedért és azokért az eseményekért, amelyek történnek veled. A csillagok nem döntenek és nem is cselekszenek helyetted. A csillagok csak lehetőségekre mutatnak rá, de a te döntésed, hogy élsz-e a lehetőségekkel, vagy inkább elszalasztod azokat. Ma mit döntesz? Ma nagyon könnyen elcsúszhatsz a banánhéjon, ha felületes leszel! Semmit ne ítélj meg elsőre, ne törj pálcát mások feje felett egyetlen hiba miatt, emellett pedig ne vállalj el olyan tennivalót, amiben semmilyen tapasztalatod sincsen. Egyszerűen ne kockáztass semmit, maradj a biztonságos, jól ismert úton, így pedig elkerülheted a bonyodalmakat.
Szűz
( 08.23 – 09.22 )
Könnyen eshetsz a hibába, hogy alul értékelsz egy munkatársat, és azt hiszed, nem kell figyelembe venni, amit a világról gondol. Pedig valójában neki is lehetnek olyan meglátásai, amelyek nagyon is értékesek. Könnyen lehet, ez a munkatársad mutatja neked ma a legjobb ötleteket. Tanulmányaid vagy munkád terén ma nem leszel a helyzet magaslatán. A hangulatod ingadozó, ezért dolgozni sem lesz túl sok kedved, különösen igaz ez a hirtelen adódó, extra feladatokra. Ugyan próbálsz ellavírozni a rutin tennivalók világában, de környezeted ezt nem nézi majd jó szemmel. Szükségük lesz kitartó, okos, logikus gondolataidra. Vajon beadod a derekadat?
Mérleg
( 09.23 – 10.22 )
Úgy érzed, a szeretteid nem értenek meg, vagy félreértenek. Lehet, egyvalaki érti félre a szavaidat, és az is lehet, többekkel kapcsolatban érzed ezt. A megértést azzal segítheted, ha nem várod el, hogy mindenki kitalálja a gondolatodat, hanem részletes és alapos magyarázatot adsz. Így végre ők is megértenek téged. Egy rád testált feladatot remekül fogsz elkészíteni, ami a környezeteden túl még téged is alaposan meglep. A dicséretek sem maradnak el, viszont készülj arra, hogy ez további lehetőségeket tár eléd. Olyan emberek is felfigyelnek rád, akik eddig nem tartották nagyra képességeidet. Ez hatalmas erővel ruház fel, építi az önbizalmadat, és szükséged is volt már rá.
Skorpió
( 10.23 – 11.21 )
Nem kell mindenből messzemenő következtetéseket levonni. Vagy, ha jobban tetszik, nem minden jel. Ma hajlamos vagy azt is jelként értelmezni, ami egyszerű véletlen, és hajlamos vagy túlgondolni, amit nem kellene. Hidd el, ha az Univerzum jelekkel akar vezetni téged, félreérthetetlen jeleket ad. Ma emelt tempóval fogsz dolgozni, környezeted tagjai alig, vagy egyáltalán nem bírják tartani veled a sebességet. Ez nem baj, legalább észreveszik, mennyi kreativitás és rejtett képesség van még benned. Ugyanakkor fura helyzetbe kerülhetsz, mert a látványos eredmények miatt kialakulhat valakivel egy nézeteltérés, de próbáld humorral és mosollyal kezelni az ügyet.
Nyilas
( 11.22 – 12.21 )
Pontosan tudod, a világ mennyire varázslatos hely, és azt is tudod, milyen sok csoda történt már az életedben. Most mégis kicsit szkeptikusabb vagy a csodákkal, és azt hiszed, csodák veled nem történhetnek. Miközben az igazság éppen az, épp most fognak veled igazán nagy csodák történni. Egy nehéz feladat megoldása nagyon sok fejtörést okoz ma neked, s megeshet, hogy másvalakihez kell fordulnod segítségért. Ezt ne tartsd kellemetlennek, hisz a közös munka mindkettőtöknek előnyös lehet. A közösen tolt szekér könnyebben és gyorsabban eljut a célig. Nyújtsd a maximumot, légy nyílt, őszinte, segítőkész – ez már önmagában fél siker.
Bak
( 12.22 – 01.19 )
Túl sok időt és energiát szánsz a munkádra ma. Lehet, ezt a főnököd nem így gondolja, de ő talán azt sem vette még észre, ha túlgondolod a feladatokat, egyre rosszabb a megoldás. Valójában abban vagy a legjobb, amin gondolkozol egy kicsit, de nem gondolod túl. Ma valaki a közvetlen környezetedből alaposan próbára teszi a türelmedet. Szó szerint mindent megtesz azért, hogy láthassa, hol szakad el a cérna nálad, mi az a pont, amikor nem tűrsz tovább. Ám Te bizonyítsd be, hogy nem veszted el a fejedet! Álld a sarat, különben egy komoly konfliktus alakulhat ki köztetek. Jusson eszedbe az okos enged, szamár szenved elv!
Vízöntő
( 01.20 – 02.18 )
Sok lehetőséged van, hogy megmutasd a tehetségedet, a különlegességedet a nagyvilágnak. Arra kellene azonban figyelned, hogy a valódi tehetségedet mutasd meg, amiben tényleg jó vagy. Ne pedig azt, amiben mások szeretnék, hogy jó legyél. Ma nem lehet beskatulyázni a tehetségedet. Kapd össze magadat, s legyél nagyon figyelmes! Ma hajlamos lehetsz a könnyelműségre, a felületességre, ami hibás döntések meghozatalához vezethet. Ezt a luxust nem engedheted meg magadnak! Ha kapkodsz, ha figyelmetlen leszel, könnyen megeshet, hogy egy számodra értékes dolgot, lehetőséget vagy személyt veszíthetsz el. Ma lassíts kicsit a tempón!
Halak
( 02.19 – 03.20 )
Túl sok terhet teszel magadra, és túl sok stresszt akarsz lenyelni. Talán ma torokproblémákban nyilvánul meg mindez, és az is lehet, az orroddal, a légutakkal akad kisebb probléma. Ma tudatosan zsilipeld a stresszt, és pihenj többet, mint a hét eddigi napjain tetted! Kapd össze magadat, s legyél nagyon figyelmes! Elrémiszt annak a gondolata, hogy bárki az irányítása alatt tartson téged. Ma pedig megeshet, hogy valaki bele akar kotnyeleskedni a dolgaidba Egyet tehetsz: bölcsen hallgatsz, bólogatsz, s türelmesen és kedvesen reagálsz. Így elkerülheted a vitákat, s ha vége a beszélgetésnek, teheted, amit jónak látsz. Legyél okos, ez a saját érdeked!

X