Istennők üzenetei vasárnapra: Változtass Magadon!

Húzz a lapok közül egyet és kiderül mit üzennek az Istennők számodra.

Egy-egy bónusz idézetre is számíthatsz. Válassz!

Első lap: Kövesd az álmaidat

Gondolkozz el azon, hogy a szíved mélyén mire vágysz. Rendezd át az időbeosztásodat, hogy számodra valóban értelmes módon töltsd az idődet.

Időnként nehezen ismerjük fel, hogy mire vágyunk valójában. Ide-oda rángatnak bennünket a külső hatások és a személyes félelmek, amelyek mind azt követelik: “Figyelj rám!” Várunk egy szabad pillanatra, amelyet az álmainknak, a céljainknak és a törekvéseinknek szentelhetünk. Mégis úgy tűnik, hogy ez a pillanat sosem jön el.

Az angyalok arra kérnek, hogy vedd kézbe az időbeosztásodat. Először is azt kérik, gondolkozz el azon, hogy a szíved mélyén mire vágysz. Írd fel magadnak, hogy mi az öt legfontosabb dolog az életedben. Azután írj egy időbeosztást – tintával – úgy, hogy a szükséges időt e tevékenységekkel töltsd. Nem fontos, hogy pontosan mit teszel ezekben az időpontokban; az a legfontosabb, hogy időt és energiát fordítasz azokra a dolgokra, amelyek boldoggá és elégedetté tesznek.

Megerősítés: A legjobbat érdemlem. Kézbe veszem az időbeosztásomat és az életemet.

Ajándék idézet:
“Az emberek nem tudják, milyen fontos lenne időnként önmagunkkal lenni. Azt meg végképp nem, hogy másokban az ilyen csendes órákat tiszteletben kell tartani.”

Második lap: Nézz magadba!

Külső forrásokon keresztül próbáltál megelégedést találni, mint például anyagi javakon vagy kapcsolatokon keresztül. Emellett segítséget is vársz másoktól. A tündérek arra kérnek, hogy magadban keresd a válaszokat, amelyekre szükséged van.

Időnként, amikor üresnek érezzük magunkat, az első reakciónk az, hogy megpróbáljuk ezt az űrt valaminek vagy valakinek a megszerzésével betölteni. Abba a csapdába eshetünk, hogy azt gondoljuk: “Akkor leszek boldog, ha enyém lesz /egy új szerető, egy magasabb képzettség, egy jobb ruhatár stb.).” Az új szerzemény birtokában viszont csak egy kis ideig érzel elégedettséget. A tündérek arra emlékeztetnek, hogy a valódi elégedettség egyetlen forrása abból ered, ha kapcsolatba lépünk a bennünk élő Lélekkel. Beszélgess magadban a Teremtőddel, és érezd, hogy isteni szeretet tölt el.

Ugyanez igaz arra is, ha külső tekintélyeknél keresel választ. Semmi rossz nincs abban, ha bölcs barátoktól kérsz tanácsot, különösen akkor, ha a tanácsuk visszatükrözi azt, amiről tudod, hogy igaz. De talán megoldásokat kértél a barátaidtól, a tanítóidtól vagy médiumoktól, és úgy érzed, összezavarnak az egymásnak ellentmondó tanácsok. Tehát ha mindenki más megoldást javasol, akkor el kell töprengened azon, hogy mit tanácsol a belső vezetőd.

Megerősítés: Már most is hatalmas szépség és fény van bennem. Az Univerzum összes tudásából merítek.

Ajándék idézet:
“Nem szükséges részletesen tudnod azt, ami történik éppen, sem azt, hogy egészen pontosan hova vezet majd. Az viszont nagyon fontos, hogy fel tudd ismerni a jelen adta lehetőségeket és kihívásokat, és hogy teljes szívvel át tudd ölelni a pillanatot hittel, bátorsággal és reménnyel!”

Harmadik lap: Környezettudatosság

Az angyalok birodalmát nagyon érdekli a Földanya egészsége. Ha ezt a kártyát húztad, akkor a tündérek arra hívnak téged, hogy vegyél részt a környezetvédelmi ügyekben.

Megvan az erőd ahhoz, hogy hatalmas hatással légy a bolygónkra. A Föld egy élő, lélegző lény, és a tündérek azt kérik tőled, hogy segíts neki. A közreműködésed magában foglalhatja az újrahasznosítást, a szemét összeszedését, amikor kint sétálsz a természetben, a környezetbarát tisztítószerek használatát, egy környezetvédő csoportban való részvételt, a vegetáriánus életmódot vagy azt, hogy gyermekeidnek tanítasz a természet sérülékenységéről.

Amikor időt töltesz kint a szabadban, akkor gondolatban kérj útmutatást a tündérektől azzal kapcsolatban, hogy te személyesen hogyan járulj hozzá a Földanya jólétéhez. gondolatok vagy érzések formájában kapsz majd választ tőlük, vagy azzal, hogy megrendeznek egy véletlenszerű lehetőséget, esetleg azzal, hogy segítenek egyedülálló tehetségeid használatában, amelyekkel környezetvédelmi ügyekkel kapcsolatban taníthatsz másokat.

Megerősítés: Jó érzés, hogy szeretetteljes gondoskodással táplálom a bolygót, ahol élek.

Ajándék idézet:
“Hiszek a napban – akkor is, ha nem süt;
Hiszek a szeretetben – akkor is, ha nem mutatkozik meg;
Hiszek Istenben – akkor is, ha nem szól.”

X