Mindhárom jegy egy-egy útravalót kap az Univerzumtól, vajon mely Csillagjegyek a szerencsés kiválasztottak?

3 jegy és 3 Univerzum Ajándék üzenet

A kiválasztott csillagjegyek a következők:

1. Bika

Bika földies jegy, fontos számára minden ami földi jó igazi élete timádók, legyen az éltel, szerelem, vagy egy jó izgalmas luxus utazás. Ez az amire ők igazán beindulnak, és működnek. A otthon klasszikus értelemben is jelentőséggel bír egy Bika szülöttnek – főként ha az otthon, lakás vagy ház, kényelmes és biztonságos, na és tetszetős…. Szépség és Vidámság szintén elengedhetetlen a Bikának.

Lásd meg a fényt önmagadban és mindenki másban!

Mindenki szépséges fényt sugároz magából, függetlenül a külsejétől vagy a tetteitől. Ez a fény makulátlanul tiszta. Minél inkább figyelsz a másokból áradó fényre, annál hathatósabban segítheted hozzá őket az egészséghez és a boldogsághoz.

Képzeld el, hogy saját magadat, szeretteidet vagy javaidat fénykör veszi körül. Ez a kártyalap arra inthet, hogy egy hozzád közel álló személyt vagy téged per pillanat nyers energiák veszélyeztetnek, ezért különleges spirituális védelemre van szükségetek. Képzeld el, amint kedven színedben fényburok veszi körül őt vagy magadat. A fehér fény megvéd, a zöld gyógyít, míg a lila nyugodt álmot hoz.

Amennyiben erősen koncentrálva sugárzó fényt képzelsz el magadban vagy mindenki másban, meglepődsz majd, hogy minden jóra fordul körülötted. Környezeted nagyobb tisztelettel bánik veled, hozzátartozóid vidámabbak lesznek, és te is jobban alszol éjszaka.

2. Mérleg

Mérleg levegős jegy, fő életfeladata megoldja párkapcsolatát, döntsön… Döntések sorozatát kapja de mindig meghátrál vagy épp döntéseket elnagyolja, mögé bújik.

Azért kaptad ezt az Univerzum üzenetet, hogy emlékeztessen: a saját szándékaidra, vágyaidra és a számodra legfontosabb dolgokra kell koncentrálnod! Ne hagyd, hogy apró események, kisded játszmák vagy mások elvárásai elvonják a figyelmedet.

Tartsd szem előtt az álmaidat, és úgy gondolj rájuk, mintha máris megvalósultak volna. Szentelj időt a terveidnek, a számodra fontos dolgoknak! Állj ellent mindennek, ami el akar téríteni tőlük, és a siker nem várat magára.

3. Skorpió

Skorpió: érzékeny vizes jegy, akinek érzelmek nagyon fontos szerepet játszanak az életükben. Ezért Elengedés és Megbocsátás mindig porondon van skorpióknak, ha arról van szó. Most egy megbocsátással kapcsolatos üzenetet küldött nekik az Univerzum, talán nem véletlenül.

Bocsáss meg magadnak: nem követtél el semmi rosszat

Mihály arkangyal látja, hogy bűntudatod a boldogságod útjában áll. Olyasvalamiért bünteted magad, ami a múltban történt, de most már ideje mindezt lezárni, hiszen az bűntudat és önvád egészségtelen és visszahúzó erő. Az igazság az, hogy semmi rosszat nem követtél el. Minden tőled telhetőt megtettél abban a helyzetben. Áldás!

Fogadjátok szeretettel… Ezoteria Extra
FB oldal https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

X