Mi a feladatod 2019-ben a csillagjegyed alapján?

KOS

Éld meg tudatosan ezt az esztendőt, hiszen számodra itt az újjászületés éve. Nem szabad magaddal hoznod a tavalyi éved hibáit! Nem fogadalmat kellett tenned szilveszter estéjén, hanem eldönteni, hogy megvalósítod céljaid. Baráti köröddel légy óvatos, mert nem mindenki akarja a javad!

BIKA

Túl sok titkot ne tarts magadban ebben az esztendőben. Kerüld az olyan emberek társaságát, akik titokzatosnak mutatják magukat. Szerelemben légy mértéktelen a magad és párod örömére, anyagiakban és egészségben viszont mértékletes. Egy rokonod meghívását érdemes majd elfogadod a nyári hónapok során!

IKREK

Szereted, ha önmagad irányíthatod a sorsod, viszont valahogy az energiáid mégis igénylik más támogatását. Nem kell minden, veled egyet nem értő embertől megszabadulnod, ideje értékelned a kritikákat is. Ebben az esztendőben lesz egy pár szerencsés időszakod. Szerelemben kerüld a kétségeket. Partnered támogatnod kell, szüksége lesz a törődésre, amit bőségesen vissza is kapsz!

RÁK

Egyszer a Rák csillagjegynek is le kell dobnia páncélját, vagy legalábbis úgy kell élned, hogy nincs hová visszavonulnod. De ha figyelsz az éves horoszkópra, akkor nem is kell visszavonulnod. Most csak kevés bátorsága van szükséged a sikerekhez, akár kockázatot is vállalhatsz.Életfeladatod egy fontos részére is pontot tehetsz a 2019-es esztendőben. Érdemes hallgatnod párod biztatására, most ideje kilépned önmagad árnyékából!

OROSZLÁN

Meg kell tanulnod ebben az esztendőben jobban gazdálkodnod energiáiddal! Túl sokat fektetsz fölösleges dolgokba, amelyek a karrier vonalon is okoznak bajokat.  A 2019-es éves horoszkópod alapján, sok karmikus tettet kell véghez vinned. Szerencsében is érvényesülhetsz, de ehhez előtte jót kell tenned. Szerelemben vigyázz, mert a bőség zavara itt féltékenységhez vezet!

SZŰZ

Az asztrológia nem mindenre ad választ, különösen azokra a kérdésekre, amelyek a 2019-es esztendőben a fejedben járni fognak. Ideje használni a benned megbúvó tehetséget. Az esztendő a művészet, alkotás és megvalósítás éve lehet számodra, éppen ezért adj utat a benne tomboló alkotási vágynak. Lehetőleg ne ebben az esztendőben akarj választ kapni a szerelem nagy kérdéseire! Csak légy végre szabad és alkoss!

MÉRLEG

Vedd fel a kesztyűt, ne félj a versenytől, hiszen életfeladatod is a győzelem és saját korlátaid legyőzése! Szánj időt önmagad fejlesztésére, mert most a gazdagság kulcsait tanulással érheted el! Szerelemben nem most kell kételkedned partneredben, inkább a bizalomnak adj utat.Egészséged érdekében közlekedj óvatosan, hiszen jegyed alapvető tulajdonságaival kell szembefordulnod, bizonytalanabb lehetsz az év folyamán, mint máskor.

SKORPIÓ

A nosztalgia most nem visz előre! Ebben az esztendőben előre kell nézned, mert az is erőt fog adni neked! Ne nézz vissza! – ez alapszabály számodra a 2019-es esztendőre. Pénzben sok jó jelet hordoz a horoszkópod! Szerelemben Ne legyenek benned kétségek, mert mindig csak utólag jössz majd rá, hogy mi is lett volna a helyes döntés!

NYILAS

Gyakran teszed fel magadnak a kérdést, hogy mi is az életfeladatom? Különösen jó időszakra számíthatsz tavasszal és nyár elején.Anyagiakban ilyenkor megtakarításokat halmozhatsz fel. Egészséged érdekében ideje többet mozognod. Érdemes újragondolni a táplálkozásod is!

BAK

Pénzben ebben az esztendőben ne adj senkinek kölcsön, de adakozz és légy bőkezű a rászorulókkal! A szerencse veled lehet, sok pénz folyhat be hozzád, de tudnod kell, ki az, aki leveszi energiáid és ki támogat. Szerencsés újévei fogadalom lehet számodra, ha párod előtt fogadod meg, hogy többet koncentrálsz rá és ezt igyekszel majd be is tartani!

VIZÖNTŐ

Túl sok figyelmet szentelsz mások bajának, miközben a saját bajaidat háttérbe szorítod! Most magaddal kell foglalkoznod, ha be akarod vonzani a szerencsét! Mert itt van végre egy év, ami neked is jó lehet. Karrierben is változtatnod kell hozzáállásodon, mert úgy néz ki, sokan élnek a te energiádból. Szerelemben viszont kerüld az olyan ígéreteket, amelyeket te magad sem vagy képes betartani!

HALAK

Nem szabad a 2019-es esztendőben feltárnod mások előtt gyenge pontjaidat! Különösen rosszul hathat ez a munkádra. Szerencsédre is hatással lehetsz, hiszen a siker és a szerencse testvérek.Az egészséged érdekében ideje elkezdened úszni, vagy valamilyen sport, ami számodra vonzó lehet. Kerüld a nehéz és zsíros ételeket egész évben, hiszen a szerencse is úgy van veled, ha légies vagy és könnyed!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X