Napi Tarot üzenet: Harmónia

A konfliktus megoldódott.

Tudd, hogy megérdemled a békét és a boldogságot.

Fogadd hát hálával!
Isten gyermekeként békeszerető vagy. A kártya azt jelzi, hogy hamarosan harmóniában fogsz élni. Ne nézz többé görbén a dolgokra, hanem hagyd, hogy őrangyalaid szemével láss. Így a felszín mögött mindenkiben megtalálhatod a szeretet és a fény ragyogását.

Ha angyalszemmel látod már a világot, Te magad is földangyallá válsz, és csodás gyógyulások mennek végbe körülötted. Ne viszálykodj többé, hanem mutasd fel másoknak is ezt a tiszta és új igazságot!

Megerősítés: Kedvező változás

Megváltozott a látásmódod, és már kinőtted azokat a helyzeteket, amelyekben valaha jól érezted magad. Ez jó változás, a szellemi fejlődésed jele. Egyik-másik helyzet valójában áldás, amely arra ösztönöz, hogy megtedd a szükséges pozitív változtatásokat. Meglehet, hogy ezt a sok változást már kényelmetlennek érzed, az Univerzum azonban mindig kész támogatni minden kérésedet. Engedd el magad, élvezd az utat – a legjobb irányba haladsz.

Egyéb jelentések: Engedd el a tökéletességre való törekvést és a halogatást! Céljaidat oszd apró lépésekre és úgy haladj előre! Elvonulás ajánlott.

X