November 11. – Spirituális értelemben a 11:11-es együttállás az Univerzumban az ébredésre, megvilágosodásra hívja fel a figyelmet!

A nap (11.11) összességében a 7-es számot hordozza 2019. 11.11. – hetes nap

Ami hit és megértés tanítását hirdeti …. Ezen a napon, érdemes rituálékat végezni, ami változtatás jegyében telik. Nagy átalakulásokat, változásokat érhetünk
el általa. Ez a teremtő mágia: tisztító és ezoterikus jellegű.

A mai napon nemcsak 11 -es számmal, ami mesterszám kell foglalkozni
Hanem a 7-es szám rezgésével is.

A 7-es szám: a céltudatos
Mottója: én használom
Szaturnusz a bolygója
Bak a jegye (a Vízöntő társura a Szaturnusz)
Szombat a napja
féme: ólom (varázserőt tulajdonítottak neki az Ókorban)
színe: barna, szürke,fekete
témája: lemondás, összefogottság

A Szaturnusz mindig egy korlátot jelent. A küszöb, a képességem határa: magamat kell meghaladni, az anyagi létezés minden szintjét kell ismernem és alkalmaznom a tudást.
Küldetése van mindig: a racionalitás megtartása és a megfontolt haladás.

A Szaturnusz mindig a feladat, a karma ( összefogottság,keret, korlát, lemondás )
Arról kell lemondanunk, amit a legjobban szeretünk, ami a legfontosabb számunkra, korlátot kell megélnünk. Vénusz szerelem, szépség és boldogság, illetve kapcsolati rendszer bolygója, ezért ebben meg lépni valamit. A bika anyag, a földi és biztonság jegye, otthon kényelme. Ezért ezeken területeken is érdemes tisztításokat – energetikai oldásokat végezni Pl. otthon gyújtsunk fehér gyertáyt mantrázzunk. Tömjén vagy mirhat füstölő használata ajánlott.

11-es szám tulajdonképpen 2-es ami érzelemről, befogadó lelki erőről szól, apaság és anyaság száma is egyben. Ezen területen kaphatunk feladatokat, tisztázni kell bizonyos feszült helyzeteket.

Hirtelen – váratlan eseményeket és fordulatokat eredményez. Teremtő szám. Ezért a mai napon érdemes teremtő gyakorlatokat végezni.

A 2-es szám jelentése (11ből adódik 1+1 = 2) Intuició, a belső hang, a bölcsesség, a társ és a diplomácia. (a honlap szerint)

Kettősség, érzelmek, gondoskodás…. stb …

A 11-es szám jelentése:

Az okkultisták számára ez egy baljós szám. Rejtettet veszélyekre, árulásra figyelmeztet. Szimbóluma az „az ökölbe szorított kéz” és a „fátyolos oroszlán”, s az olyan ember, akit roppant nehéz legyőzni.

11-es szám a türelmet, a spiritualitást, az érzékiséget, az intuíciót, az együttérzést és az idealizmust jelképezi.

Azok az emberek, akik különös vonzódást éreznek a 11-es számhoz, egy sokkal magasabb energiaszinten vannak másokhoz képest, és ha két személy találkozik, akiknek sokat jelent a 11-es, óriási energia fogja őket összekapcsolni.

A 11:11-es együttállás arra hívja fel a figyelmünket, hogy figyeljünk oda a lelkünkre, a belső megérzéseinkre. Az is fontos, hogy olyan lehetőségek adódhatnak ezekben a napokban, amelyeket nem lenne szabad elszalasztani. Ha észrevesszük bárhol ezt a 11:11-es számsort, jusson eszünkbe, hogy az Univerzum ezzel azt üzeni, hogy járjunk nyitott szemmel a világban, vegyük észre a lehetőségeket. Ez november 11-én még hangsúlyosabbá válik.

Ez a nap nagyszerű alkalom a személyiség fejlesztésére, a belső ébredésre, amikor is képesek leszünk kívülről látni önmagunkat, ami arra szolgál, hogy észrevegyük az esetleges hibáinkat, rossz szokásainkat, és változtassunk rajtuk.

A 11:11 együttállás az Ikerlángokkal való találkozásra is lehetőséget teremt. Az Ikerlángok ezoterikus jelképek, az örök szerelem szimbólumai.

Az a személy, aki az Ikerlángunk lesz, nemcsak egy számunkra találó, kedves ember lesz, hanem olyan valaki, aki arra ösztönöz, hogy jobbak, nagylelkűek, nyitottak, kedvesek legyünk.

Ezért érdemes a 11:11 napot magunk javára kihasználni, teremtésre fordítani. Kellemes Teremtést mindenkinek. EE.

X