Novemberi pénzhoroszkóp: Megindul a pénzáradat és bőség Feléd!

 

Novemberi bőség áradat, minden csillagjegynek

Kos

Ne torpanj meg, s ne kételkedj magadban. A látványos pénzügyi felemelkedéshez minden képesség megvan benned. Egyetlen kérdőjel létezik: tudsz-e spontán lenni, s azonnal, időhúzás nélkül dönteni egy állásváltoztatásról, külföldre költözésről vagy egy nagyobb befektetésről? Semmire ne várj, és főleg ne másokra! Egyedül dönts, amikor a nagy kérdések megérkeznek. Ez a hónap a lassú, de biztos fejlődést ígér, ne siettesd a dolgokat, így a pénztárcád is gyarapodásnak indul. Így segít a Hold: Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: november 12-ig, majd 27-től. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: november 13-26. között.

Bika

Semmi kedved ahhoz, hogy részleteiben áttekintsd aktuális pénzügyi helyzetedet, átgondold a kiadásokat és tervezésre szánj időt? Nem csoda, ám ez mégis kötelező tennivaló! Ez egy olyan időszaka a 2019-es esztendőnek, amikor vissza kell fognod a költekezést, ebben pedig segítségedre lehet egy közelálló személy, netán akár egy új, meglepő terv. Célod a stabil anyagiak elérése? Képes vagy felemelkedni, csupán némi áldozatot kívánnak tőled az égiek. Így segít a Hold: Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: november 12-ig, majd 27-től. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: november 13-26. között.

Ikrek

Mindennek megvan a saját, legjobb ideje, az anyagiakra is igaz ez az állítás, és nem érdemes siettetni az ehhez kapcsolódó dolgokat. Szerencsésnek érezheted magadat, új pénzforrás nyílik meg előtted, sok lehetőség tárul eléd, jók az esélyek az anyagi gyarapodásra. Az égiek támogatják pénzügyi döntésedet, tegyél szokatlan dolgokat, vállalj kockázatot -ezt később sem fogod megbánni. Bármerre indulj, akármilyen célt tűzz ki magad elé, sikerrel járhatsz. Így segít a Hold: Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: november 12-ig, majd 27-től. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: november 13-26. között.

Rák

A közelmúltban jó irányban haladtak pénzügyeid? Ám mégis valami fura gát akadályoz abban, hogy jelentős lépést tégy aktuális célod felé? Ne aggódj, épp annyi feladatot kell megoldanod novemberben, amennyit elbírsz, és ezekhez kapcsolódva az anyagi gyarapodás is adott. Ami késik, az nem múlik! Lendületben leszel, s megkapod a szükséges inspirációt ahhoz, hogy ismeretlen terepen próbáld ki magadat. A kimagasló eredmények garantáltak. Így segít a Hold: Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: november 12-ig, majd 27-től. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: november 13-26. között.

Oroszlán

November havának lényeges üzenete az, hogy elégedj meg a kevéssel. Miért? Mert, a kevésben fog rejleni a lényeg! Ne vállald túl magadat, mindig egy tennivalóra fókuszálj, s abban megleled az erkölcsi és az anyagi hasznot is. A te érdeked, hogy jól oszd be az idődet és az energiádat, s kaphatnak a pénzügyek kiemelt figyelmet. Ne adj kölcsön, ne vegyél fel hitelt, ne fektess be túl kockázatos ügyekbe. A döntéseidet tudatosság vezérelje! Ez is beletartozik abba a bizonyos kevésbe. Így segít a Hold: Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: november 12-ig, majd 27-től. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: november 13-26. között.

Szűz

Egy a közelmúltban érkezett ajánlatot meggondolatlanul elutasítottál? Talán épp nem volt kedved alaposan körbejárni a témát, így pedig nem láttad meg a remek lehetőséget abban? Szerencsésnek érezheted magadat, ugyanis novemberben ismét előkerül ugyanazon téma, s ha gyors és bátor leszel, akkor csatlakozhatsz a projekthez. Légy spontán és bevállalós! Ha lemaradsz ismét, sokat veszíthetsz, ami a pénztárcádnak sem tenne túl jót. Így segít a Hold: Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: november 12-ig, majd 27-től. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: november 13-26. között.

Mérleg

Október hava hozott jót és nehézkes pillanatokat, ám november sokkal jobb kilátásokkal kecsegtet. Fordul a kocka, s meglepően intenzív energiák segítik kitalálni, majd pedig megvalósítani azt a tervet, ami megalapozhat egy sokkalta stabilabb anyagi helyzetet a jelenleginél. Merészen hozakodhatsz elő formabontó ötleteiddel, amikre sokan felfigyelnek. A lendületesség, a kreativitás és az egyediség garantáltan meghozza neked a sikert és az anyagi gyarapodást. Így segít a Hold: Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: november 12-ig, majd 27-től. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: november 13-26. között.

Skorpió

Csinálj valami extrém dolgot, legyen az nagyon fura, egyedi és szokatlan. Alkoss valami különleges dolgot, hozz létre olyasmit, ami megalapozhatja az anyagi gyarapodásodat, ilyen lehet egy saját vállalkozás elindítása, vagy a már meglévő felturbózása. Mozdulj ki a komfort zónádból, keress támogatókat terveid megvalósításához. Tele vagy remek ötletekkel, legyen új célod, amint egy másikat kipipáltál! A sikerért kockázatot kell vállalnod, így a sikered garantált. Így segít a Hold: Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: november 12-ig, majd 27-től. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: november 13-26. között.

Nyilas

Az ősz vége nem kedvetlenít el, sőt! Tele lesz motivációval, és meglepően sok emberrel inspiráljátok majd egymást kölcsönösen. Ismerős és ismeretlen személyek keresnek meg különféle új pénzkeresési lehetőségekkel. Minden adott a sikerhez, próbálj ki valami új dolgot, a lényeg, hogy spontán döntéseket hozz. Válts munkahelyet, mondj igent egy külföldi útra, tévedj ismeretlen terepre. Élvezd az anyagi növekedés lassú, ám látványos folyamatát. Így segít a Hold: Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: november 12-ig, majd 27-től. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: november 13-26. között.

Bak

Kedvedre lesz novemberben az, ha felfedezhetsz valami újat, s kipróbálhatod magadat ismeretlen terepen. Akár formabontó dolgokat is létrehozhatsz, ne félj attól, hogy megmutasd rejtett képességeidet. Mikor, ha nem most? Mások rosszallják ezt? Mellőzd ezen emberek véleményét, a saját utadat járd továbbra is! Merj kockázatot vállalni, vegyél ingatlant, próbáld ki a tőzsdézést. Járhatsz biztonságos úton, ez esetben az eredmény nem lesz annyira látványos. Így segít a Hold: Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: november 12-ig, majd 27-től. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: november 13-26. között.

Vízöntő

Környezeted több tagja is óvna a kockázatoktól, főleg, ha ezek jelentős anyagi kiadásokkal járnak együtt. Egy elhamarkodottnak tűnő munkahely váltástól te nem, de szeretteid egyenesen megrémülhetnek. A kudarc élményét nem kell megélned, ha mindenben egyedül döntesz, akkor jelentős sikereket zsebelhetsz be. Haladj azon az úton, amiről el tudod hinni, hogy eredményes lehet. Amit novemberben teszel vagy indítasz útnak, az gyorsan gyarapítja a pénztárcádat. Így segít a Hold: Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: november 12-ig, majd 27-től. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: november 13-26. között.

Halak

Hullámzó lesz az ősz vége. Váratlan kiadások okozhatnak pánikot, magad sem tudod hirtelen, mit kellene tenned, hogy ezt a lavinát megállítsd. Nem csoda, ha kapkodsz és sietnél a céljaid felé. Tedd fel magadnak sürgősen azt a kérdést, mire és merre törekszel, miért vállalsz el egy plusz munkát, vagy egyáltalán igent mondj-e egy új kihívásra. Pénzügyek terén rengeteg döntést kell meghoznod, s a hirtelenkedés galibát okozhat. Lassan járj, tovább érsz! Így segít a Hold: Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: november 12-ig, majd 27-től. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: november 13-26. között.

X