Rejtett birodalom üzenete: Szerelem

Rafael arkangyal bölcsessége:

Intim kapcsolatok. Óvatosan mérd döntéseidet. Jó egészség.

Ez a kártya jelzi, hogy egy jelentőségteljes kapcsolat foglalkoztat. Talán romantikus, vagy intim de plátói, vagy barátság. Most a kommunikáció a kulcs, és fontos, hogy növeld a kapcsolat iránti bizalmadat. Biztonságos az érzéseid megosztása a környezetedből valakivel. Itt az ideje, hogy fontos döntést hozz az életedről. A következtetések, amikre jutsz, hatalmas befolyással vannak az életedre és a jövődre, ezért fontos, hogy gondosan mérlegeld a lehetőségeidet. Légy biztos abban, hogy terved kellően megalapozott-e, és hogy képes vagy azt véghezvinni.

Egyéb jelentések: Egyensúly szükséges. Visszatérés a jó egészséghez. Házasság vagy esküvő.

Rafael arkangyal amellett, hogy az egészség és az utazás angyala, a lelki társak védnöke is. Segíthet a jelentőségteljes kapcsolatokban, akár románc, barátság, üzleti és családi kapcsolatról van szó. Segíthet álmaid lelki társának manifesztálásában is.

Megerősítés

A boldogság nem függ a holnaptól, a tegnaptól, s nem függ anyagi javaktól, karriertől sem. S nem függ egy másik embertől sem. Csakis magunktól függ. Magunkban kell először megtalálni, hogy aztán tudjunk belőle másnak is adni. Önzetlenül, csupán a jó szándék által vezérelve. Mert erről kell szólnia az életnek.

X