Szerelem Angyalainak üzenete szombatra: Válassz a lapok közül!

Húzz a lapok közül és kiderül: A Szerelem Angyalai mit üzennek a Mai napra

Első lap:

A pénz és a szerelem az idők kezdetétől összekapcsolódik, és ez a lap rámutat erre az összefüggésre.
A szerelem angyalai ki akarnak szabadítani a pénzügyek vagy a karrier szorításából, hogy életed minden aspektusát elvezhesd… beleértve a szerelmet is.

Noha a munka szívmelengető elégedettség forrása lehet, egyensúlyba kell hozni a szeretet más szempontjaival, mint például a játékossággal és a nevetéssel.
Azért kaptad ezt a lapot, mert hasznodra válna az ilyen jellegű vidámság.
Hívd segítségül az angyalokat, hogy javítsák a hangulatodat, az energiaszintedet, a pénzügyeidet, a karrieredet és minden mást, ami nyugalmat hoz számodra.

Középső lap:

Azért húztad ezt a lapot, mert eljött számodra az igaz és maradandó szerelem.
Ha a kérdésed egy konkrét személyre vonatkozott, ez a lap megerősíti a kapcsolat isteni természetét. Ez az ember őszintén szeret téged, és mindketten képesek vagyok legyőzni a felmerülő problémákat.
Különösen ez a helyzet akkor, ha ki tudjátok fejezni az érzéseiteket olyan minőségeken keresztül, mint az egymás iránti kedvesség, könyörületesség és előzékenység.
Például az őszinte beszélgetések az igaz szerelem kifejezései lesznek még akkor is, ha kellemetlen témák megtárgyalása a cél.
Ha éppen kapcsolatot keresel, ez a lap biztosít arról, hogy az igaz szerelem közeledik feléd.
Őrizd meg hitedet, hogy a sors egy csodálatos kapcsolatot szán neked, és ne alkudj meg egy nem megfelelő partnerrel.

Az a legfontosabb, hogy bánj jól magaddal, vagyis gondoskodj magadról tökéletesen, mert az igaz szerelem alapja két olyan ember, akik megbecsülik önmagukat.

Harmadik lap:

A szerelem angyalai úgy látják, hogy érdemes erőfeszítéseket tenned a kapcsolatod érdekében.
Bár lehetnek problémák, ezek feldolgozhatók és gyógyíthatók. El kell kötelezned magad a kapcsolat mellett, a legnagyobb esélyt biztosítva a siker számára. Így legalább, ha esetleg véget vetsz a kapcsolatnak, tudni fogod, hogy mindent megtettél érte.

Azt is megérted majd, milyen szerepet játszottál a kapcsolat dinamikájában. Ily módon elkerülöd, hogy a jövőben hasonlóan fájdalmas helyzeteket vonzz.
Azért kaptad ezt a lapot, mert van remény a kapcsolatod számára. A szeretet még mindig él! Ilyenkor talán az a legjobb választás, ha felkeresel egy szakembert, aki beazonosíthatja a rosszul működő területeket, és mindkettőtöket egészségesebb irányba terelhet.

X