2021-10-28

10 Milliószoros teremtő nap varázslata: Válassz a mágikus kártyák közül 

Mai napot érdemes kihasználni, fókuszálni a megoldásra váró feladatainkra.

Húzz a lapok közül és megkapod a szerencsehozó üzeneted

Első lap: Isteni útmutatás

Nem kell egyedül lenned. Csodálatos emberek vannak körülötted, akiktől rengeteg erőt és támogatást kaphatsz. Azok társaságát keresd, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te, és osztoznak a hitedben és az elképzeléseidben. Szerezz új barátokat, akiknek javára válhat a bölcsességed és a szereteted. Vegyél spirituális leckéket, vagy csatlakozz egy szervezethez, melynek célja, hogy jót tegyen a világban. Sandalfon arkangyel segít neked megtalálni, mi az életed értelme.
Légy nyitott mások ötleteire és nézőpontjára, de ne engedd, hogy ezek korlátozzanak. Ha feladataidat tradicionális szemszögből próbálod megoldani, de a dolgok egyszerűen nem haladnak semerre, érdemes lehet a szabályokon túl gondolkodni. Ha viszont kreatív kísérleteid nem éppen úttörők, lehet, hogy a régimódi megközelítés a jobb.

A kártya további jelentései: Tedd azt, amit mondasz. Egyetemek. Ellenállás a változásnak. Spirituális keresés. Isteni bölcsesség.

Második lap: Hold

Ideje áttekinteni a terveidet. Valami nincs egészen rendben, és az angyalaid és vezetőid szeretettel felhívják erre a figyelmed. Jó hír, hogy a pszichikus és intuitív képességeid most sokkal erősebbek. Hallgass a megérzéseidre, és az alvás közben megjelenő álmaidra útmutatásért, hogy tudd, hogyan javítsd ki, amit kell. Haniel arkangyal segíthet pszichikus képességeid fejlesztésében, és megmutathatja, hogy az adott helyzet mely aspektusait nem veszed észre.
Emberi dolog néha aggódni és bizonytalannak lenni. Ez a lap biztosít, hogy azáltal, hogy szembenézel a félelmeiddel, le is küzdöd őket, és magasabb fejlettségi szintre emelkedsz. Kérd meg Haniel arkangyalt, hogy életed minden területét tegye számodra világossá.

A kártya további jelentései: Elhunyt szerettektől érkező üzenetek. Rejtett információk és motivációk. Nézz szembe a félelmeiddel.

Harmadik lap: Csillag

Ez most az erős hit és remény időszaka. A csillag a mennyekben ragyog inspirációként és annak megerősítő jeleként, hogy a terveidre lelkesedéssel és magabiztossággal tekinthetsz. Ha kihívásokkal kell szembenézned, biztos lehetsz benne, hogy a nehézségek hamarosan a múltba vesznek. Ez a fény az alagút végén, és ez egy olyan csillag, melyre felnézve kívánhatsz valamit.
A siker legfontosabb összetevője az, hogy higgy magadban. Jophiel arkangyal segít neked meglátni, milyen szép is életednek ez a pillanata. Légy ihletett hosszú távú tervek készítéséhez, és tudd, hogy sikeres leszel.

A kártya további jelentései: Megvalósul egy álom. Megújult cél. Hallgass a megérzéseidre. Önmagadba vetett hit.