2020-09-30

2020.02.02. – Tükörnap: Különleges, egyedi energiák

 

Készülj már most a 2020.02.02 (vasárnap) különleges napjára.

Tükörnap a vasárnap. Mivel a dátum visszafele olvasva is ugyanaz. Különleges energiákkal.

Nézzük a számokat: Van benne 2-es, 22-es, 4-es és 8-as.

A 2-es a bölcsességed. A Tarotban a Főpapnő, aki a kulcsot tartja a kezében. Vagyis a Te kezedben a jövőd. A döntéseid, a hited, a kitartásod. Kételkedés nélkül. Szenvedés nélkül. Mártírság nélkül. A Hold tartozik hozzá, mint bolygó.

A 22-es a Bolond lapja. A játékosság, a lendületes haladás, kétely nélkül, hogy eléred a célod. A Főpapnő a kezedbe adja a kulcsot, a Bolond a célon tartja a szemét, csak azt látja maga előtt. Nem fél, nem hallgat más félelmére, nem hagyja, hogy mások befolyásolják,és vissza rángassák, a saját félelmeikkel. Halad az úton. Ha kell irányt változtat, de mindig ott van az a kitűzött cél a szeme előtt.
Mester. Mint a 22-es Mesterszám. Mestere a lazaságnak, a választásnak, a kitartó hitének. Bízik az égi vezettetésben. Bolygója a Plútó.Óriási energiája van. Válsághelyzetben a kivezető utat mutatja!

A 4-es az Uralkodó: rendíthetetlen, határozott, egyenesen tartja a hátát. Nincs félnivalója. Kitől is félne?
A 4-es Föld száma. A racionalitásé, élet élvezetéé, a termékenységé, biztonságé, pontosságé, a munkáé.

A 8-as pedig a pénz száma. Bolygója a Szaturnusz. Jelenti a végtelen lehetőségeket, a jogot -rendet, a karriert.

Akkor hogyan és mit tégy ezen a napon?

Nos MOST végy elő papírt és tollat és pontosan írd össze a céljaidat. Mit és hol szeretnél dolgozni? Mennyi jövedelemért? Mit szeretnél még? Autót, nyaralót, lakást, házat, utazást? Hova? Partnert? Mit szeretnél tanulni? Mindent ami csak eszedbe jut. Játékosan.Lazán. Írd le a legelképesztőbbeket is.Engedd el a fantáziádat. Gyújts egy gyertyát (lehet fehér- vagy arany) és az összehajtogatott papírra tedd rá. A ráfolyó viasszal Lepecsételed a kéréseidet! A papírt tedd el majd, ne dobd ki, a gyertya pedig égjen végig. ( ugy is jó, ha csak egy-két csepp viasszal pecsételed le, és mellette ég a gyertya egy kis tányéron) Légy kreatív.

Ne csak a 22-es égi Mesterszám képe lebegjen a szemed előtt, majd az égiek segítenek…..
Nem. Neked most legalább azt meg kell tenni, hogy törődsz magaddal, a álmaiddal, céljaiddal. Határozottan leírod magadnak, hogy lásd magad előtt mit kell tenned .

Tükörnap, nem mindegy mit tükröz vissza. Lemondást, kételkedést, legyintést, szenvelgést, nyavalygást..( vigyázzunk a két nulla behozza a fordított dolgokat) Sőt, fel is erősíti. De a pozitívakat is.
A vasárnap a Nap napja ezen a napon a bőséggel lehet kiválóan dolgozni és teremteni. Bearanyozza azokat a célokat amit leírsz! Mutatja az utat is majd a hozzávezető úton.

Teremts játékosan, kételkedés nélkül VASÁRNAP. Kaleidoszkóp-lelked mozaikjai

X