2021-06-16

2020. május 13-június 28.: Kozmikus- és Univerzális erők találkozása

 Belső világ

Május 13-án szerdán a Mars a halak zodiákusába lépett, vagyis erőinket a belső világból meríthetjük az elkövetkező másfél hónapban, amíg el nem éri saját jegyét, a kos zodiákusát június 28-án. Én úgy gondolom, akkor indul majd be az új élet, hiszen az új kezdetet szimbolizáló kos ura érkezik haza, és nagy lendülettel lök be egy új világot (egyelőre hétköznapi szinten). De hogy ez milyen világ lesz, milyen új élet, a most elindult belső munkák eredményeként lesz majd érzékelhető. Természetesen egyéni szintről beszélek elsősorban, mert mint tudjuk, mi alakítjuk saját életünket, nem pedig a külvilág. A halak birodalma a belső világ, a lélek birodalma, a mélylélek világa. Az a hely, ahol a láthatatlan én rejtőzik, aki a teremtő erőkkel rendelkezik, akiben ott van a tudás mindenhez. A megváltói, teremtői tudás. Mars pedig az erőbolygó, a lendület, az erő, az energia, ami beindítja a dolgokat, ő ad erőt nekünk mindenhez. Ahhoz is hogy levegőt vegyél, hogy egyél, hogy elindulj, megcsinálj valamit, hogy aludj, bármily furcsán is hangzik. És mindig onnan meríti az erejét, ahol éppen jár. Ez most a belső világ. A láthatatlan, de mégis mindent megteremtő éned, részed. Vagyis most kifejezetten fontos odafigyelni, mire helyezed a figyelmedet, az erődet, mert minden teremtődik. Főleg, hogy a Bika csillagaiban jár a Nap, Merkúr és Vénusz is, akik folyamatosan teremtenek. Mert mint tudjuk, minden a láthatatlanban fogan, és ami a lélekben megfogan, az manifesztálódik az anyagban.

A pénteki nap (május 15-e) és a szombati nap (május 16-a) ráadásul még erősebb a lelki erők, a belső erők energetizálása terén, mert pénteken a Hold találkozik a Marssal a halakban, szombaton pedig a Neptunusszal találkozik majd a Hold, akihez odaviszi Mars erejét. Neptunusz pedig már az Egység birodalmában jár, ami az abszolút teremtés energiája, és ráadásul kvadrát, teremtő fényszögben van a már retrográdban haladó Vénusszal. Mindenhol a teremtés, a lélek, a kozmikus energiák, univerzális erők.
A hétvégén tehát érdemes tudatosan odafigyelni a belső világra, mi zajlik belül, mert most igen nagy hangsúlyt kap, ami június végén beindul. Péntek igazi útmutatás abban is, hol is jársz jelenleg, mert a Hold-Mars együttállás a Vízöntő alfa csillagánál a Sadalmelik csillagnál áll fel, az pedig a belső irányjelződ, mutatja az utat. Most ráérezhetsz arra, hogy lelked valóban mit akar, merre akar haladni. Érdemes megfigyelni, mert ’titkos’ tudás van benne. Mivel ennyire erősek a lelki dolgok a hétvégén, arra is érdemes figyelni, hogy mi az ami kihoz a sodrodból, mire rezegsz rá, vagy mennyire tudod megélni azt a belső harmóniát, belső békét. Főleg szombaton, figyelj oda, hogy van-e ami kiborít, vagy tudsz-e áramolni, együtt működni az energiákkal.

Tudod, hogy minden a barátod. Minden érted van, a feszültségek is, mert ők mutatják meg hol tartasz. Most hétvégén ha tudatosodsz rájuk, nagyon nagyot segítesz magadon abban, hogy mikor eljön az ideje, olyan életed legyen amit te akarsz. Tudjátok, most van a főpróba, de hogy sikeresen vizsgázz, figyelned kell magad. Érdemes egyébként bármilyen okkult, misztikus, mágikus dolgokkal foglalkozni a következő másfél hónapban míg a Mars a halakban jár.

Mostanság (egészen június végéig), nagyot tudsz előrelépni, és a a saját ’megvilágosodásod’ terén haladni,megértsd a miérteket a saját életed láthatósága mögött. Tóth Gabriella Csillagtenger

X