2021-11-30

2021. 02. 02.: Zárd le a múltat

Zárd le vagy fejezd be, ami már nem visz előre, ami nem éltet, és nem ad pozitív energiát, töltetet.

A múlt sebei lehet begyógyultak már, de Te még mindig benne vergődsz, benne állsz, nem tudsz ezáltal haladni, fejlődni, utat törni magadnak.

Nem a múlton kell rágódni, hanem a megoldáson. Persze a mostani pandémiás világjárványban nem lehet gyorsan meglépni, megtenni sok mindent, inkább terveket lehet szőni, ami sok esetben kivárás alapon működő stratégia lehet. Közel sem biztos, hogy nem térül meg, a későbbiekben. Türelem, ami szükséges mint minden cél eléréséhez.

Megerősítő gondolatok: Tedd a dolgod
A bőség angyalai áldása

Nem elég álmodozni vagy imádkozni. Pozitív dolgokat is kell cselekedni, melyekhez isteni útmutatást kapsz, ehhez türelem is szükséges! Ha állhatatosan dolgozol a legfontosabb céljaidért, munkád gyümölcsöző lesz.
Ha ezt a lapot húztad, ne úgy gondolj rá, mintha büntetést kaptál volna. Senki nem kételkedik a munkamorálodban, senki nem vádol azzal, hogy nem teszel meg mindent az életcélod eléréséért.

Ez a lap arra emlékeztet, hogy miközben kerülöd a vizualizációk, a megerősítések és a felajánlások manifesztációs csapdáját, sajnos nem veszel tudomást a belső útmutatásról, amely azt javasolja, hogy cselekedj, de előtte tervezd meg, alaposan.

Az élet az együttműködésről szól, a születésünktől egészen eltávozásunk pillanatáig. Állandóan együtt dolgozunk más emberekkel, az angyalokkal és Istennel. Ha nem tesszük a saját dolgunkat, nem az lesz az eredmény, amire számítunk.

Mai Tarot Jóslás, Február 2., Ma a rejtély a levegőben van…

error: Védett tartalom!