2021-09-21

2021.09. 09. csütörtök: Lezárással és befejezéssel éred el a lelki szabadságod!

A mai nap hiába szabadságról, és merkúri energiáról (szellemiségről) kell szóljon, mégis bele van kódolva a dupla 9-essel az elengedése és lezárása valaminek.

Ahhoz felszabadulj, valamitől meg kell, hogy szabadulj, le kell hogy zárj, és el kell, hogy engedj!

Magadban kell meghatározni, nem mástól kérdezni, mitől vagy kitől? Ez lehet egy személy, vagy rossz tulajdonság, most tudsz útjára
engedni valódi és új dolgokat, vállalkozást, stb… Leginkább szellemiség által (meditáció, pozitív megerősítések) tudod elérni emelkedést, kiemelkedést a tömegből. De lelki kérdésekkel foglalkozni kell, mi az ami köt, mi az ami akadályoz és gátol a szabadságot kibontakozásában? Ma ezen kérdéseket kell – kéne górcső alá vetni. Ehhez kívánok sok erőt Erdélyi Zita (EE)

Megerősítő gondolatok: Megérdemled

Isten szeretett gyermeke vagy, mint mindenki más, és megérdemled a támogatást, amely lehetővé teszi számodra, hogy isteni életcélodra koncentrálj. Ha még nem fedezted fel szeretetre méltó tulajdonságaidat, akkor is bízz benne, hogy Isten és az angyalok tudják, mennyire csodálatos ember vagy valójában.
A bőség angyalai ezzel a lappal arra emlékeztetnek: mint mindenki más, te is megérdemled a bőséget. Lehet, hogy  azt hiszed, hogy akik bőségben élnek, mások vagy jobbak, mint te. Az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy Isten tökéletes gyermeke vagy, és ahogy te sem szeretnéd, ha a gyermekeid nélkülöznének, Isten is maradéktalanul gondoskodik rólad.
Ha megerősíted, hogy megérdemled mindazt a jót és mindazokat a lehetőségeket, mint mindenki más, azt segít eloszlatni az érdemtelenség régi érzéseit.

Ha elfogadod a bőséget, ami máris a tiéd, és aktívan kéred, amit szeretnél, energiáid támogatják majd az áldás elfogadását a jelenlegi életedben és helyzetedben.