2021-09-21

2021. április 30-ig terjedő időszak: Légy Szabad, ez az út teljesség felé!

Újdonságok, őrültségek hete

Remélem mindenki ki tudta használni, áramlott, kilépett a megszokásaiból, élt, belevágott új dolgokba, meg merte tenni amit meg akart, és nem tette meg amit nem akart ezzel megalapozva új jövőjét.

Mielőtt tovább haladunk, van egy javaslatom, gondold át a mögötted álló hétvégét, milyen helyzetekbe sodort az élet, főleg azokra gondolok, ahol általában azt mondod, hogy na, ezt biztos nem és ha volt ilyen, most hogyan cselekedtél. Mert ezek azok a helyzetek, amik fogva tartanak, amik megfosztanak attól, hogy szabad légy. És aki nem szabad, az nem tud továbblépni a teljességbe.

Az április 23-30-i hét zseniális lehetőséget ad nekünk, hogy meglássuk, megértsük és megérezzük, hol vannak még korlátaink.

Nem a külvilágra gondolok, hanem saját korlátaidra (bár tudod, a külvilág saját korlátaidra válasz). Tehát hol van az ahol még kifelé mutogatsz, mást akarsz megváltoztatni, mert ’könnyebb’ mint magadon dolgozni, hol nem tudsz magad váltani, milyen szokásaid vannak. Ha az elmúlt három napra visszagondolsz, nagyon sok mindent felismerhetsz, tudatosíthatsz, hogy a még előttünk álló napokat maximálisan ki tudd használni.
Legyen hát az április 30-ig eltelő időszak az őrültségek, újdonságok hete. Mutasd meg a szellemi énednek, hogy a fizikai én hajlandó nyitni az újnak, befogadni ismeretlen dolgokat, kipróbálni azokat az új dolgokat amiket az élet sodor, belevágni a váratlanba, a forradalmiba, merni igazán az lenni aki valójában vagy. Mert ha ezt a fizikai síkon meg tudod tenni, akkor utána be tud jönni számodra az a magas szint, a sugallataid, az igazi isteni vezérlet. Ha ezt a fizikai síkon elutasítod, mert ragaszkodsz a szokásaidhoz, a régi normákhoz, a korlátidhoz, félelmeidhez, a ’kockaságodhoz’, vagyis az egyszerű dolgokra nemet mondasz (fizikai lét), akkor miért gondolod, hogy szellemi síkon képes leszel váltani? És itt a tét a szellemi vezérlet irányítása általi élet.

Gondolj bele az mekkora szabadság. Igazán az a szabadság és ezáltal a boldog élet. De ez kizárólag a te kezedben van.
Tóth Gabriella Csillagtenger