2022-08-14

2022-es esztendő – A Beérés éve: Változás és Gyógyulás!

Az elmúlt hetek intenzív energiái még hatnak ránk, inspirálva, hogy befejezzük, amiket elkezdtünk és tiszta fejjel induljunk neki az új évnek.

Kicsit ki vagyunk fáradva, lehetünk nyomottak és energiátlanok, az eddigi komoly energiák betöltése és integrálása miatt, ám ez nem tart sokáig.

Ez az év, az elmúlt 2 év végleges lezárása és aktivizálása, az elkezdett tervek beérése, és az új irány megalapozásáról szól majd.

Lassabb, lágyabb energiák segítségével haladunk majd, mert most a cél, hogy gyógyuljunk, tisztuljunk, feltöltődjünk és megalapozzuk a következő év és évek új szakaszát. Az elmúlt 2 év robbantott: fizikai, lelki és szellemi szinten, csakúgy, ahogy kollektív és egyéni szinten is mindent átalakított és új vágányra állított minket. Most ezen változások és irányok megerősítése a cél, valamint a fizikai és lelki gyógyulás, a szellemi emelkedés és az elért magas rezgés megtartása, valamint ennek a szintnek a horgonyzása és fizikai síkon való alkalmazása lesz a fő fókuszunk.

Ebben az évben ugrunk egy nagyot, csak kicsit gyengédebben, több időt hagyva a változásra és gyógyulásra. Minél többet dolgoztunk magunkon tavaly, annál könnyebben haladunk idén. De, újra mondom, ne másokat figyeljünk, hogy hol tart vagy mit tapasztal, hanem figyeljünk arra, amikor sugallat jön, amikor a változás érkezik, amikor nőni és fejlődni tudunk, mert 2022 végtelen lehetőséget tartogat, hogy megemeljük a tudatosságunk, elérjük az áhított célokat, és egy boldogabb, könnyebben élhető jövőt teremtsünk.

Csodás évkezdetet, fantasztikus aratást és emelkedést kívánok mindenkinek!
Szeretettel, Elsa Sol – Mindennapi Tudatosság (Forrás)

error: Védett tartalom!