2021-09-21

Angyalkártya Hétvégére: Mihály arkangyal üzenete: Kérj, és valóra váltom!

Veled vagyok, és bátorságot öntök beléd, hogy életedet olyan irányban változtasd, amely közelebb visz isteni küldetésedhez. 🙏❤😇🙌💥💎

Azért jöttem hozzád, mert Istenhez fordultál biztonságért és menedékért, és szeretnéd megismerni életcélodat. Mivel te fénymunkás vagy, én őrködöm isteni küldetésed felett. Hosszú ideje vagy fénymunkás, ezért gyakran érezhetted magad magányosnak, másnak, mint a többiek. Hidd el, hogy sosem voltál, és soha nem is leszel egyedül.

Amikor késztetést érzel arra, hogy változtass a körülményeiden, akkor valószínűleg én próbállak életcélod, küldetésed irányába terelni. Úgy alakítom a napirendedet és az időbeosztásodat, hogy akadályok nélkül haladhass, és utad zökkenőmentes és harmonikus legyen. Csak kérj meg, és valóra váltom az elképzelésedet.

Segítek abban, hogy életed változásai során biztonságban érezd magad

Megerősítés:

Negatív hittel nem lehet pozitív változást elérni ! Hogyan is gondolhatod azt, hogy negatív hittel pozitív változást érjél el ? ! Ha félsz , vagy nem tudsz hinni valamiben, sosem fogsz előrébb jutni. Soha az életben! Ha tele vagy panasszal, sértettséggel, haraggal, félelemmel, ha kétségbe vagy esve, vagy kilátástalannak érzed a helyzeted, akkor az életed SOHA nem fog jobbra fordulni.

A változást nem a körülményeid fogják elhozni, hanem a TE hozzáállásod!
A hétköznapjaid ugyanúgy mennek tovább, ha nem kezdesz el máshogyan gondolkodni. Érted? Semmi mást nem kell tenned, csak átkapcsolni az agyadban egy kis kapcsolót. Csak egy fokkal. Elég csak egy fokkal, és szép lassan megváltozik majd minden.

Hidd el, ha pozitívabban tekintenél a jövőd felé, már a holnapod is boldogabb lenne….”