2021-12-06

Heti Angyaltarot (április 20-26.): Válassz a lapok közül és kiderül mit tartogat a hét

Húzz a mágikus lapok közül

Első lap: Őrangyalod üzent, gyengédség

Ha úgy érzed, hogy az élet megkeményített, angyalod enyhít majd tüskés modorodon és gondja lesz rá, hogy így is biztonságban legyél. Bánj szelíden önmagaddal! Jutalmazd meg magad és légy jó önmagadhoz! Csak a munkát ismered, a szórakozást nem? Legyél nagylelkűbb magadhoz, és engedélyezz szabadidőt a kikapcsolódáshoz.
Élvezd munkád gyümölcseit!
Őrangyalod abban is segít, hogy kedvesség hassa át kapcsolataidat: amilyen a szeretetteljes beszéd és cselekedet, nagyvonalúság, őszinte dicséret és törődés. Ha mindezt megadod másoknak, sokszorosan kapod vissza. Isten és angyalai a segítségedre lesznek, hogy örülni tudj az életnek.

Középső lap: Mennyei gondviselés

Legyél meggyőződve arról, hogy Isten és az őrangyalok a gondodat viselik.

Neked és szeretteidnek is. Nagyon szeretnek Téged és nem vagy egyedül ebben a helyzetben, ahogyan máskor sem. Téged (és a szívednek drága személyeket) mindenkor hatalmas segítők vesznek körül.
Ez az üzenet arra int, hogy bízd az Égre valamennyi aggodalmadat. Semmi, de semmi félnivalód nincsen! Különben is, az aggódás még soha, egyetlen helyzetben sem segített.
Okosabb ezért imádkozni és segítséget kérni, majd elengedni, hogy a menny közbelépjen. Megérdemled az isteni beavatkozást, támogatást és védelmet.
Miközben Te és szeretteid alszotok, angyalok vigyázzák az álmotokat. Otthonodat, egészségedet és jólétedet őrangyalok védelmezik. Senki nem hatolhat át a szeretetük által alkotott védőbástyán, amely biztonságodról és épségedről gondoskodik.

Harmadik lap: Harmónia

A konfliktus megoldódott. Tudd, hogy megérdemled a békét és a boldogságot. Fogadd hát hálával!
Isten gyermekeként békeszerető vagy.

A kártya azt jelzi, hogy hamarosan harmóniában fogsz élni. Ne nézz többé görbén a dolgokra, hanem hagyd, hogy őrangyalaid szemével láss. Így a felszín mögött mindenkiben megtalálhatod a szeretet és a fény ragyogását.
Ha angyalszemmel látod már a világot, Te magad is földangyallá válsz, és csodás gyógyulások mennek végbe körülötted.

Ne viszálykodj többé, hanem mutasd fel másoknak is ezt a tiszta és új igazságot!

error: Védett tartalom!