2021-10-28

Angyaltarot Pünkösdi Hétvégére (május 29-Június 1.): Egy-egy jó tanács, szívleld meg!

Válassz a lapok közül, és kiderül mit tartogat a nyár eleje?

Első lap: Házi kedvencek

Szereted és megérted az állatokat.

Az állatok szeretnek téged. Tudják, hogy megérted titkos beszédüket, s hogy tiszteletben tartod őket és igényeiket. Kivált házi kedvenceid rajonganak érted, és hálásak, ha időt és figyelmet szentelsz a velük való foglalkozásra.
Ezzel a kártyával az összes állat és házi kedvenceid üzennek neked, hogy fontos vagy nekik. Tölts több időt az állatokkal, mert feltétel nélküli szeretetben részesítenek, amivel megédesítheted napjaidat. Játssz velük, vidítsd fel magad. Vidd el sétálni a kutyádat (vagy a szomszédét), babusgasd a kölyökmacskát, etesd az erdő madarait, vagy simogasd kis állatbarátaidat. Arról se feledkezz meg, hogy házi kedvenceid naponta friss vizet és ételt kapjanak.

Második lap: Nem baj, ha különbözöl

Nem muszáj olyannak lenned, mint bárki más. Úgy vagy tökéletes, ahogy vagy!

Mindenki szeretetre vágyik, nincs hát abban semmi, hogy be akarsz illeszkedni. Mégis megeshet, hogy másokkal összemérve magadat, idegennek érzed a többieket. Talán az bánt, hogy nem vagy olyan jó, mint mások.

Ez a kártya azt adja tudtodra, hogy a te sajátos képességeidre is szüksége van a világnak.
Nem muszáj megváltoznod ahhoz, hogy kedvére tegyél környezetednek. Amennyiben más próbálsz lenni, mint amilyen vagy, ez nem tesz majd boldoggá, és nem szerez igaz barátokat. Ha azonban belső hangod azt súgja, hogy ideje új készségeket elsajátítanod, és törődnöd az egészségeddel, akkor jót teszel magaddal. Mindez olyan barátokkal ajándékoz meg, akik olyannak szeretnek, amilyen vagy!
Mindaddig, amíg jól érzed magad a bőrödben, nincs semmi hiba. Soha ne kertelj, bánj emberségesen másokkal, tartsd meg a szavad, és végezd el a munkád. Nem muszáj tökéletességre törekedned, a legújabb divatot követned, vagy a társaság kedvencének lenned. Bízz abban, hogy Isten olyannak alkotott, amilyennek lenned kell, és kamatoztasd meglévő képességeidet!

Harmadik lap: Légy önmagad

Nagyszerű ember vagy, élvezd ki, hogy önmagad lehetsz!

Néha talán aggodalmaskodsz, szeret-e a környezeted. Ilyenkor másnak mutatod magad. Mondjuk, úgy próbálsz fellépni, beszélni vagy öltözni, mint valaki, akire felnézel.

Ez a kártyalap azt mondja, hogy így is nagyszerű vagy! Nincs szükséged hát arra, hogy másokat utánozz. Valójában sokkal jobban érzed majd magad a bőrödben, ha önmagad leszel.
Lehet azonban, hogy nem veled van a gond, hanem a körülötted élőkkel. Talán ők próbálnak megváltoztatni. A változás az élet része, és változtathatsz is viselkedésed egyik-másik elemén, ügyelj azonban arra, hogy ne próbálj mássá válni. Légy tudatában, hogy az igaz barátok olyannak szeretnek, amilyen vagy, és nem igyekeznek mássá átformálni. Megkérhetnek persze, hogy változtass veszedelmes szokásaidon, olyan változásokat azonban nem próbálnak kikényszeríteni, amelyek idegenek tőled. Keresd ezért az ő társaságukat, és ne azokét, akik nem értenek meg. Bízz a megérzéseidben!