2021-12-02

Október 4. hétfő: Újrakezdés- és indítás!

Valaminek újraindítása Jöhet el most az életedben! Ami megújhodást hozhatja el számodra, test-lélek-szellem szintjén.

A munkádban és anyagi helyzetedben szükséges egy ‘vérfrissítés’, de a párkapcsolati szinten is, ami frissességet és megújulást követel(ne). Hiszen ennek fényében tudna jól működni.

Ehhez önvizsgálat és őszinte kommunikáció szükséges a pároddal. Mivel érdemes feltérképezni, hogy Ő is ezt érzi-e valami újra van most szükségetek?

Megerősítő gondolatok: Gyengédség

Őrangyalod arra kér, méltányold és ürítsd fenékig az élet nektárját. “Kedves, édes teremtés vagy, s én a segítségedre leszek, hogy átérezd a neked kijáró boldogságot és örömet” mondja az angyal. Ha úgy érzed, hogy az élet megkeményített, angyalod enyhít majd tüskés modorodon… és gondja lesz rá, hogy így is biztonságban legyél, és köztiszteletnek örvendj.

Bánj szelíden és vigyázattal önmagaddal. Jutalmazd meg magad, és légy jó önmagadhoz. Csak a munkát ismered, a szórakozást nem? Legyél nagylelkűbb magadhoz, és engedélyezz szabadidőt a kikapcsolódáshoz. Élvezd munkád gyümölcseit!

Őrangyalod abban is segít, hogy kedvesség hassa át kapcsolataidat: amilyen a szeretetteljes beszéd és cselekedet, nagyvonalúság, őszinte dicséret és törődés. Ha mindezt megadod másoknak, sokszorosan kapod vissza. Isten és angyalai a segítségedre lesznek, hogy örülni tudj az életnek, és élvezd túláradó édességet.

error: Védett tartalom!