2022-12-07

November 23. Szerda: Újholddal folytatódik a hét.

Ami párkapcsolati és anyagi, azaz pénzügyi változásokat jelent.

Kedvez minden újításnak és friss energiáknak, tisztánlátásnak és méregtelenítő kúrànak.

Az Újhold kapcsán lehet leginkább új edzéstervekbe és tisztító kúràkat indítani….

A mai nap egyfajta üzenet is az Ègiektől, hogy mennyire tudod a felhőtlen szabadságot átélni magánéleted szintén. A munkádban mennyire tudsz kibontakozni, és mennyire érzed magadat szabadnak az anyagi javaktól..?! Mennyire èlsz függőségi viszonyban, akár szerelmi életedtől vagy a karrieredtől vezèrelve…?

Ezek fontos kérdéseket feszegetnek. De mivel nyilasban bontakozik ki az Újhold, így sok – sok égi áldásban lehet részed. Ami főleg ezt a két eletteruletet érinti, munka és magánélet. A Jupiter bolygója a szerencsét jelenti. De hozzáteszem: “mindenki sajt életének a kovàcsa.”

Utazgatni vagy kisebb kalandokat átélni most elhozhatja a hétköznapi érzelmek közé az izgalmas érzéseket is, ami változatosságot jelenti…. Viszont minden esetben tenni kell a jobb dolgokért. Az állandóság nem egyenlő a megalkuvással.

Sose légy megalkuvó mert az a valódi szabadságot nem adja meg számodra bèklyóba köt.

Megerősített áldás Őrangyalodtól:

Figyelj az egészségre, most Újholddal tudsz ilyen téren is új életet kezdeni. Dobj ki minden szemetet az életedből. Legyen az toxikus kapcsolódás l, negatív élethelyzet vagy szemlélet. De ide sorolható az egszsegtelen, plusz fölösleges kalóriát tartalmazó ételek is. Készíts saját magad a menüdet, és legalább abban tudod mi van.

 

 

error: Védett tartalom!