2024-04-19

December 20. szerda: Az Érzelmesség misztikája.

A mai nap, minden a lélekről, érzelmekről szól majd, ami azt jelenti, hogy fellendülést hozhat: a sok-sok inger a lelki életedben.

Ez nagyban befolyásolja a párkapcsolataidat. S, azt, hogy tudsz felemelkedni egy-egy negatív élethelyzeten, problémán, ami erősen befolyásolja a kapcsolati rendszeredet, legyen az munkahelyi, baráti, magánéleti, vagy egyéb családi szál, szoros, szerelmi kötelék.

Legjobban minden lelki sebet és ebből fakadó  heget, pusztán a beszélgetéssel tudsz megoldani, tisztázni, gyógyítani.

Nagyon fontos minden rendező kommunikáció, amely segíti a lelkek összekapcsolódását, most ez a fő cél.

Megerősítő áldás: Flört és Kalandozás.

Terjeszd ki másokra is pezsdítő energiádat!

A szerelem angyalai azt az útmutatást adják, hogy flörtöléssel kezdeményezz szerelmet. Ez együtt jár azzal, hogy mosolyog a szemed, amint kapcsolatban kerülsz másokkal. Nem feltétlenül foglalja magában a testiséget, bár előfordulhat az is.

Hívd be a lelki társadat!

Imáid megerősítéseid és vizualizációid segítenek összehozni benneteket.

Mint mindenkinek, neked is vannak lelki társaid – olyan emberek, akikkel együtt voltál a mennyországban és más életekben. Lelki egyezséget kötöttek, hogy találkoztok ebben az életben a kölcsönös spirituális fejlődés céljából. Sok ilyen egyezséget kötöttél különböző emberekkel, és ők mindannyian a lelki társaid. Közéjük tartoznak a barátok, a családtagok, a munkatársak és a szerelmi partnerek.

Ez a lap azt az útmutatást adja, hogy aktívan hívd be az életedbe szerelmes lelki társadat. Ezt megteheted imákkal, megerősítésekkel és vizualizációkkal. Azt is jelenti, hogy dolgozz magadon, és testesítsd meg azokat a tulajdonságokat, amelyeket egy társban keresel. Ha például egy fontos személyre vágysz, akinek remek humorérzéke van, akkor fejleszd ezt magadban. Hasonló a hasonlót vonzza, és ez a lelki társad behívására is igaz.A flört játékos természetű dolog, és a játékosság a szerelem lényege. Ha kapcsolatban élsz, a partnereddel folytatott flörtölés felélesztheti a szenvedélyt. Ha egyedülálló vagy, ezek a lépések új barátságokat vonzhatnak, valamint akár egy szerelmi kapcsolatot is.

Ha ezt a lapot húztad, az egyszerűen azt is jelentheti, hogy ha többször nézel mélyen mások szemébe, az segíteni fog kapcsolatot teremteni az emberekkel. Ez különösen igaz akkor, ha gyakrabban köszönsz mosolyogva. Mindenki, akivel találkozol, barát lehet, és a kutatások azt mutatják, hogy a legtöbb ember közös ismerősökön keresztül ismerkedik meg élete párjával.

Köss új barátságokat, hogy találkozhass egy új társsal, és fokozhasd az örömöket az életedben.