2023-11-27

Szeptember 19. kedd: Újrakezdés jegyében.

 

A mai napon egyfajta újra indulásnak kedvező energiák vannak a levegőben.

Tehát újra lehet kezdeni az életet. S, el lehet indítani valami újat is.

Ezzel rengeteg karmikus feladatot oldhatunk meg, és lehetünk úrrá sok mindenen ami gátol és blokkol.

Főként lelkileg tudunk lemenni legmélyére a tudatalattinknak, kifejezetten emelkedő érzés meditáció, relaxáció, masszázs, vagy fürdő gyógyvíz ami rengeteg negatív energiát felszabadíthat.

Megerősítés: Engedd el a pénzzel kapcsolatos ellenérzéseket!

A pénzügyi dolgok felzaklathatnak, ugyanakkor a pénzzel kapcsolatos ellenérzések eltaszítják tőled a bőséget. Tekintsd a pénzt olyan eszköznek, amelynek segítségével jobbá teheted a világot, és e szemléletváltás következtében támogatást és remek lehetőségeket vonzhatsz magadhoz.

Az angyalok azért küldték neked ezt a lapot, hogy segítsenek felismerni és elengedni a pénzzel kapcsolatos ellenérzéseidet. Ők megértik, hogy a gazdaság álságos és korrupt rendszernek tűnhet számodra, és azt is, ha elkeserítőnek érzed, hogy meg kell dolgoznod a pénzért. Ugyanakkor csakis magadat bántod, ha ellenérzéseket táplálsz a pénzzel vagy azokkal kapcsolatban, akik pénzügyi szempontból hatalmi helyzetben vannak.

Az ellenérzés negatív megerősítés, amely gátolja a manifesztációt és a bőség áradását, mert azt az energetikai jelzést küldi az univerzumnak, hogy valamiből nincs elég, és ezért mások a hibásak.

Tereld a pénzzel kapcsolatos hiedelmeidet pozitív irányba. Gondolj arra, mennyi jót tehetsz, ha megengeded, hogy eljusson hozzád a bőség: jótékonykodhatsz, oktatási vagy gyógyító intézményt alapíthatsz, állatokat menthetsz, befektethetsz olyan találmányokba, amelyek jót tesznek az emberiségnek, elindíthatod a saját újságodat, amely jó híreket közöl, és így tovább.