2023-02-07

A 2022-es év szerencse csillagai megtalálnak: Mely csillagjegyeket kíséri Áldás?

A jövő év energetikai szempontból 6-os számot képviseli. Ami döntés és családi összetartó energiák száma.

Minden idetartozik ami féltéssel, féltékenységgel kapcsolatos, otthonnal, és családdal.

Ezeken az életterületeken kaphatunk feladatokat, megméretést, 22-ben, de az egész évet körbelengi egyfajta megfelelési kényszer, ami döntéshelyzetekből eredő.

Tehát azoknak a csillagjegyeknek akik amúgy is határozatlanok nem biztos hogy szerencsés kimenetelű lesz az évük.

Sokkal inkább azoknak kedvező, akik határozottak, gyors döntéshozatalra képesek, felelősségteljes valakik.

Ezek közül a szempontok közül választottam ki a legszerencsésebb jegyeket.

Ikrek

Ikrek jegyet a Merkúr uralja, tehát szellemiség járja át. Ha nem is gyorsan de tud dönteni, határozott, bizonyos helyzetekben szívós, nagy dumás, de ez nem mindig szolgál hátrányként az életben. Fontos számára a karrier, és jó diplomata, nagyon jól sáfárkodik az energiáival.

Rák

Rák Szilárd jegy, fontos számára a család, ami 22-ben meghatározó szerepet fog játszani. Gyerek központú és azért mindent megtesz, így határozott és magabiztos, ha családról és gyerekről legyen szó. Összességében családcentrikus.

Bika

Bika uralkodója a vénusz, ami szintén a kapcsolatokat jeleni. Számára ezért fontos hogy jól döntsön, kényelmes, bőséggel teli élete legyen, ezért mindent képes megtenni. Számára is fontos a kényelem, az anyagi javak, a hedonizmus, de előtérbe helyezi a családi klasszikus fogalmát. Azokért képes felelősséget vállalni, ezáltal az éles döntéshelyzetekben mindig megállja a helyét.

Ezenfelül minden csillagjegynek szerencsés időszakot kívánok nemcsak idei hanem a jövő évre egyaránt.
Erdélyi Zita (EE).

Megerősítés: A bölcs embert a jószerencse nem szédíti meg, hiszen tudja, kereke forgandó – éppígy a balsors sem csüggeszti el. Hitét önmagába és hűségébe veti, minden örömét magában keresi. Lucius Annaeus Seneca

error: Védett tartalom!