2022-09-26

A Tündérek arra buzdítanak, hogy valld be magadnak a valódi érzéseidet.

Úgy érzed, megrekedtél egy kellemetlen helyzetben, Depressziós vagy? Kimerültél? Esetleg dühös vagy ingerült vagy?

E tünetek akkor jelentkeznek, amikor nem vagyunk őszinték magunkhoz. Talán úgy érzed, nem engedheted meg magadnak, hogy őszinte légy magadhoz, és nincs választásod.

Ez a kártya nem arra kér, hogy gyökeresen változtass meg dolgokat az életedben, vagy szembeszállj valakivel. Arra viszont ösztönöz, hogy valld be magadnak a valódi érzéseidet.
Könnyen kapcsolatba kerülhetünk a valódi érzéseinkkel úgy, hogy kimegyünk, és csendben beszélgetésbe elegyedünk a virágok, fák és füvek között élő tündérekkel. Ha még nem vagy képes látni vagy hallani a tündéreket, gondolatban akkor is mondj el nekik mindent, amiről mostanában gondolkozol, és amit érzel és tapasztalsz.

Kérd őket, hogy segítsenek kapcsolatba kerülni a legmélyebb érzéseiddel.

A tündérek szívesen tartanak tükröt nekünk, hogy megláthassuk és bevallhassuk az igazságot.

Biztonságos számomra, ha őszinte vagyok magamhoz és másokhoz. Szeretettel mondom ki az igazságot.

Megerősítés: Lelki nyugalom!

A békesség legyen a legfontosabb dolog az életedben.
Kötelezd el magad amellett, hogy lépéseket teszel a lelki nyugalmad biztosítása érdekében, és habozás nélkül tedd meg azokat a lépéseket.

A lelki nyugalom nem egy kiérdemelt vagy megszerzett dolog, mivel valódi éned már eleve nyugodt. Inkább azt igényli, hogy olyan légy, mint egy szobrász, aki addig dolgozik a márványtömbbel, amíg fel nem tárul a benne rejlő remekmű. Ha főleg a lelki nyugalmadra irányítod a figyelmedet, akkor feltétlenül óriási megkönnyebbülést érzel majd.

A lelki nyugalom megteremtéséhez szükséges lépések magukban foglalják azt, hogy őszinték vagyunk önmagunkhoz, a belső útmutatásunk szerint élünk, segítünk másoknak és kedvesek vagyunk velük, meditálunk vagy jógázunk, csak egészséges ételeket fogyasztunk, elkerüljük a méreganyagokat, egészséges alvási szokásokat tartunk fenn, elkerüljük a negatív embereket és a médiát, átadjuk a problémáinkat Istennek, élvezzük a természet szépségeit, egyszerűsítjük az életünket, és nemet mondunk, ha kell.

Megerősítés: A lelkem most nyugodt, és tudom, hogy minden szükségletemről automatikusan gondoskodnak.
Könnyen tudok pihenni, és biztos vagyok benne, hogy minden rendben van.

error: Védett tartalom!