2021-10-28

Aktuális Energiák: Felemelkedések ideje

Eljött (vagy épp berobbant) az új minőség megszületésének, a felemelkedésnek ideje, de a két, sorsunkat a fizikai síkon is átrendező, átalakító planéta a Plútó és a Szaturnusz mégis az irányváltást hirdeti. Mai napon a Plútó vált retrográdba, és pár nap múlva a Szaturnusz is követi őt.
Visszafordulásra hívnak, hogy felszínre hozzuk mélységeinkből az árnyakat, és elvégezzük azokat a feladatokat, amelyek nélkül szárnyat bontásunkat elrendezetlen sorsterheink nehezítenék, visszahúznák.
Kétségtelenül eljött az isteni szint meglépésének ideje, de felsőbbrendű énünk még felteszi a kérdést, próbára tesz: valóban fel vagyunk-e rá készülve.
És elénk tárja azokat a munkákat, melyek kihagyhatatlanok, hogy igazán méltóvá váljunk arra az útra, amely az isteni áldást már megkapta, de élővé, földivé varázsolni nekünk kell.

Az áldott állapotba kerülés és a megszületés között van egy olyan létfázis, ami kikerülhetetlen, ami megérlel, felkészít arra a minőségi átalakulásra, mely mindent átír, felülír, mit eddig tudtunk magunkról és a világról.

Egyre nagyobb felforgató erővel, egyre váratlanabbul és egyre tisztábban bontakozik ki a megszületendő világunk, és mindeközben egyre nagyobb darabokban omlik a régi, és kopogtat az ajtónkon mindaz, ami még nincs el és lerendezve, ami még nincs megteremtve bontakozó virágainknak.

Látszólag hátra…valójában előre lépkedünk.
~ Néha hiába van tőlünk pár lépés távolságra, csupán az út túlsó oldalán, karnyújtásnyira, szívünk valódi vágya…, meg kell kerülnünk érte az egész világot.

Hiába indulunk neki mindannyiszor buzgón, heves akarással a rövidebb úton, testünket-lelkünket sebző akadályok kényszerítenek lemondásra. Mígnem ráébredünk, hogy a másik irányba indulva, látszólag éppen távolodva…, valójában minden lépéssel közeledve… bölccsé tevő tapasztalatok érlelődésében, belső bizonyossággal a szívünkben… a megfelelő időben megérkezünk. ~

Fókuszunkat továbbra is tartsuk hát azon, ami már egykor régen, és most újra felébresztette bennünk a lélek tüzét. Ami isteni pecséttel lett szívünkbe kódolva.
Megoldanivalóink, sorsfeladataink, örömeink, bánataink…viharaink jönnek…és mennek…foglalkozni velük fontos…de tekintetünk immár a Tejúton, a Kiemelkedésen, a Kiteljesedésen pihen…mély belső bizonyossággal, megingathatatlanul.

Botos Orsolya