2021-10-17

Aktuális Energiák: A teljesség megélése

A Nap és az Uránusz egyesíti energiáit, hogy felszínre hozza belőlünk azt, ki nem köti magát méltatlan minőséghez, mert szabaddá tette magát vágyaitól, félelmeitől, szárnyát szegő kötöttségeitől. Szabad szívvel választ, mert megvilágította, megismerte és így megtanulta uralni belső erőit. Nincs sem olyan külső, sem olyan belső erő, mely átvehetné rajta az uralmat.

Sorserők csak azon uralkodhatnak, ki nem szabadította fel önmagát. És csak azt lehet megfosztani szabadságától, ki nem ura még belső erőinek.

Szabadság és belső uralom, ami most szükséges a magasabb minőség felé induláshoz. Tisztán rálátni és felszabadulni a minket uraló minőségekből, amelyekhez oly nagyon ragaszkodunk még akkor is, ha a boldogságunktól fosztanak meg minket. Ezt kéri a Nap-Uránusz ölelkezése a Kos fejének csillagainál, a Bika zodiákusi jelében.

Elkerülhetetlen a megtisztulás, az egó lehúzó kötelékeiből való felszabadulás, vagy legalább a rálátás arra, hogy mit kell magunk mögött hagynunk ahhoz, hogy tekintetünket a Tejútra emeljük, és el is induljunk az isteni minőségek felé.

A két égitest találkozása a Teljesség megélését teszi lehetővé. Az ellentétes erők egybeolvadását.
A kiteljesedésünkért indulunk el az Istenek Útja felé.

Botos Orsolya